Stellar Blade review

12:51 4/5/2024 - Πηγή: Game 2.0

Θανάσιμη ομορφιά.

Η κορεατική Shift Up κάνει ντεμπούτο στα «μεγάλα σαλόνια» με το Stellar Blade, ένα sci-fi actioner για το PS5. Ως αποκλειστικότητα PlayStation, το παιχνίδι συνοδεύεται από μεγάλες προσδοκίες. Ας δούμε αν αποδεικνύεται αντάξιο αυτών και αν δικαιώνει τη Sony για την επιλογή της.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα ζοφερό μέλλον όπου η

άλλοτε ακμάζουσα ανθρωπότητα δέχτηκε σοβαρό πλήγμα από ξαφνική εισβολή τερατόμορφων όντων ονόματι Naytibas. Η επίθεση τους ήταν τόσο καταλυτική που ανάγκασε τους εναπομείναντες ανθρώπους να εγκαταλείψουν την Γη και να μετεγκατασταθούν σε άλλο πλανήτη, φτιάχνοντας μια νέα πρωτεύουσα, τη Xion. Η αντεπίθεση των ανθρώπων έρχεται πολλά χρόνια αργότερα, με αποστολή ειδικών αερομεταφερόμενων μονάδων με εκπαιδευμένα ρομπότ για να ανακαταλάβουν την Γη και να καταστρέψουν τους Naytibas. Αυτοί αποδεικνύονται όμως σκληρά καρύδια και η επιχείρηση καταλήγει σε μακελειό. Η πρωταγωνίστρια Eve, είναι ένα εκπαιδευμένο ρομπότ που συμμετέχει στην αποστολή και γίνεται μάρτυρας της σφαγής της ομάδας της. Έχοντας επιζήσει, ενώνεται με μια μικρή ομάδα ανθρώπων με συγκεκριμένες ικανότητες και δεξιότητες με σκοπό να αποδυναμώσουν τους Naytibas, σκοτώνοντας τους Εlder αρχηγούς τους. Όλοι μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι για να εξολοθρεύσουν την ελίτ των τεράτων, βοηθώντας ταυτόχρονα τους επιζώντες της Xion στις επιτακτικές τους αποικιακές ανάγκες επιβίωσης.

Η ιστορία αποτελεί γερό πυλώνα υποστήριξης της δράσης, κρύβοντας ανατροπές και εκπλήξεις. Οι κινηματογραφικές σκηνές, η αφήγηση και η εξιστόρηση των γεγονότων έχουν δυναμική παρουσία και κυρίως δεν πλατειάζουν ούτε κουράζουν. Από την αρχή μέχρι το τέλος κρατάνε την ιδανική ισορροπία για να συνοδεύουν την πρόοδο του παίκτη, αφήνοντας άπλετο χώρο στα πιο σημαντικά μέρη του παιχνιδιού. Το μόνο θέμα εδώ είναι ότι ίσως μια τόσο πληθωρική παρουσία όπως η Eve ίσως χρειαζόταν το κάτι παραπάνω στην οθόνη για να αναπτύξει πλήρως τις πτυχές του χαρακτήρα της. Υπάρχουν πολύ ωραίες αναφορές στο πώς αντιλαμβάνεται ένα ρομπότ την ανθρώπινη φύση, τα συναισθήματα και τον ανθρώπινο νου και πώς μετουσιώνεται όλη αυτή η πληροφορία στην μητρική πλακέτα της πρωταγωνίστριας. Αναφορές όμως που λόγω της φύσης του παιχνιδιού πολλές φορές ξεδιπλώνονται επιδερμικά, χάνοντας την ευκαιρία να δώσουν ευγενή μηνύματα και να επενδύσουν συναισθηματικά σε ένα χαρακτήρα που πέρα από μαχητικές ικανότητες και σέξι εμφάνιση, έχει και πολυδιάστατη προσωπικότητα που απορροφάει σαν σφουγγάρι την ανθρώπινη συμπεριφορά και προσαρμόζεται ανάλογα.

Σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης οι σύντροφοι της Eve. Ο Adam είναι ένας πανέξυπνος πιλότος που αποτελεί το μυαλό των επιχειρήσεων και σας μεταφέρει στην περιοχή που επιθυμείτε, ενώ η Lily είναι τεχνικός που φροντίζει να αναβαθμίζει τις δυνάμεις σας. Εξίσου σημαντικός σύντροφος αλλά και χρήσιμο όπλο είναι το πιστό σας drone, το οποίο σκανάρει συνεχώς την περιοχή για να σας καθοδήγει στο σωστό objective, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά και τα κρυμμένα πολύτιμα εφόδια που υπάρχουν. Πέρα από ιχνηλάτης όμως, στο χέρι σας μεταμορφώνεται και σε θανάσιμο όπλο βεληνεκούς που εκτοξεύει διάφορων ειδών πυρά προς τους εχθρούς, όπως ακτίνες λέιζερ, σκάγια καραμπίνας, μέχρι και πυραύλους stinger. Έτσι σας βοηθάει πολύ, κυρίως όταν θέλετε να κρατήσετε τις αποστάσεις σας από τον εχθρό κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Ο λεπτομερής χάρτης απεικονίζει όλα τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, τις διαθέσιμες αποστολές αλλά και τους σημαντικούς χαρακτήρες που έχουν να σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες. Δυστυχώς όμως δεν είναι διαθέσιμος σε κάθε περιοχή (για κάποιο λόγο έχετε πρόσβαση σε αυτόν μόνο σε μεγάλες εξωτερικές περιοχές), ενώ δεν υπάρχει mini-map στην οθόνη για να προσανατολίζεστε άμεσα. Είναι λίγο εκνευριστικό να πρέπει να ανοίγετε τον χάρτη κάθε λίγο και λιγάκι για να σιγουρευτείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο. Οι περιοχές είναι τεράστιες και ποικίλλουν, από τελείως ανοιχτού κόσμου όπου έχετε απεριόριστη ελευθερία, μέχρι πιο γραμμικές όπως πχ μια υπόγεια βάση ή ένα διαστημικό σταθμό, στις οποίες το μονοπάτι είναι μοναδικό και ξεκάθαρο. Πολλές υπό-περιοχές δεν είναι άμεσα προσβάσιμες, καθώς απαιτούν να αναβαθμίσετε περαιτέρω τις ικανότητές σας και να επιστρέψετε αργότερα, ενώ δε λείπουν τα σημαντικά και απαραίτητα shortcuts που ξεκλειδώνετε σταδιακά και σας γλιτώνουν χρόνο. Η αποθήκευση της προόδου σας και η γρήγορη μεταφορά από περιοχή γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανάπαυσης που βρίσκονται διάσπαρτοι στα μέρη που επισκέπτεστε, ενώ η πυκνότητά τους είναι αρκετή αν δεν θέλετε να περπατάτε σε ατελείωτες αχανείς εκτάσεις για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας. Οι αυτοσχέδιες αυτές κατασκηνώσεις σταδιακά προσθέτουν όλο και περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης χαρακτήρα, τόσο σε ουσιαστικό επίπεδο όπως αναβάθμιση ικανοτήτων και εξοπλισμού, αγορά πολεμοφοδίων και αναλωσίμων, όσο και καθαρά αισθητικής φύσεως όπως αλλαγή εμφάνισης.

Το παιχνίδι δανείζεται στοιχεία από πολλούς άλλους τίτλους, συνθέτοντας όμως την δική του ξεχωριστή ταυτότητα. Έχει δυσκολία αλλά δεν είναι soulsike, καθώς διαθέτει βαθμούς δυσκολίας αν τα βρείτε σκούρα, ενώ προσφέρει και αρκετές διευκολύνσεις στην αντιμετώπιση των εχθρών, την περιήγηση στις περιοχές και την εξερεύνηση. Η Eve είναι μια ζωντανή πολεμική μηχανή, με πλούσιο ρεπερτόριο κινήσεων. Τα γρήγορά αντανακλαστικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς ο πιο σημαντικός παράγοντας που χτίζει το ξεκίνημα των combo σας είναι η τέλεια απόκρουση και η τέλεια αποφυγή. Αποκρούοντας ή αποφεύγοντας τις επιθέσεις του εχθρού την κατάλληλη στιγμή, δημιουργείτε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άμεση αντεπίθεση, ενώ ταυτόχρονα κερδίζετε ενέργεια για να φορτίσετε τις ειδικές κινήσεις σας. Αν καταφέρετε να κάνετε χωρίς λάθος τέλειες αποκρούσεις, ρίχνετε τελείως την άμυνα του αντιπάλου, ξεκλειδώνοντας μια εντυπωσιακή εκτέλεση. Η κινησιολογία της πρωταγωνίστριας στην μάχη είναι άρτια, με μια θανατηφόρα χορευτική χάρη και χαίρεστε να τη βλέπετε να εκτελεί πολλαπλούς συνδυασμούς χτυπημάτων ενάντια στους εχθρούς. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τα platforming κομμάτια του παιχνιδιού. Τα άλματα σε πλατφόρμες, κρεμάμενα σκοινιά και αλτήρες που απαιτούν ακρίβεια, μερικές φορές εκνευρίζουν, καθώς η εσφαλμένη αντίληψη των αποστάσεων και το απότομο διπλό άλμα που δεν «βεντουζώνει» με ασφάλεια στις πλατφόρμες, μπορούν πολύ εύκολα να σας οδηγήσουν στο κενό και στο θάνατο. Αυτό βέβαια δεν «χαλάει» το παιχνίδι και ελπίζουμε να εξομαλυνθεί με update.

Η ενεργειακή δύναμη της Eve δεσμεύει μια ξεχωριστή μπάρα που φορτώνει ανάλογα με τις επιδόσεις σας στην μάχη. Υπάρχουν τρία είδη ενέργειας (beta, burst, tachy) που χρησιμοποιεί η πρωταγωνίστρια και όλα είναι εξίσου θανατηφόρα, ενώ ξεκλειδώνονται σταδιακά όσο προχωράτε. Κάθε μορφή ενέργειας έχει την δική της μπάρα που φορτώνει σταδιακά, ενώ η beta και η burst έχουν μοναδικό σετ επιθέσεων που σας ξελασπώνουν συχνά με την αποτελεσματικότητά τους. Χτυπάνε και ακινητοποιούν ταυτόχρονα πολλούς εχθρούς και το κυριότερο, με το που ξεκινήσουν δεν διακόπτονται από τις επιθέσεις των εχθρών. Η tachy διαφέρει στο γεγονός ότι όταν η Eve την χρησιμοποιήσει μεταμορφώνεται για μικρό χρονικό διάστημα σε μια «θεά του πολέμου» με θανατηφόρες επιθέσεις και ταχύτητα, κάτι που ενδείκνυται για τις πιο απαιτητικές μάχες του παιχνιδιού.

Όλες οι παραπάνω δυνάμεις και ικανότητες βρίσκουν τέλεια εφαρμογή και αναδεικνύονται λαμπρά με τον εξοπλισμό και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε. Ο εξωσκελετός της Eve είναι η βάση ανάπτυξης των ικανοτήτων σας και το σημείο αναφοράς για το ιδανικό χτίσιμο του χαρακτήρα. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας ανακαλύπτετε πολλούς εξωσκελετούς που σας δίνουν διαφορετικά μπόνους και βελτιώνουν συγκεκριμένες πτυχές του χαρακτήρα όπως πχ περισσότερο critical damage, πιο γρήγορη φόρτωση ενέργειας κτλ. Μαζί με τον εξωσκελέτο αποκτάτε και ειδικά gear (μέχρι τέσσερις υποδοχές) που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της Eve. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά είναι πλήρως αναβαθμίσιμα με χρήματα και υλικά που μαζεύετε από περιβάλλοντα και εχθρούς, με κάθε αναβάθμιση να ξεκλειδώνει νέες δυνάμεις. Υπάρχουν πολλά gear και εξωσκελετοί για πειραματισμό και αξίζει να επενδύσετε χρόνο και χρήμα για να καταφέρετε να αποδίδετε τα μέγιστα στο πεδίο της μάχης, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και το αγαπημένο σας στιλ παιχνιδιού.

Οι παραπάνω ικανότητες «λάμπουν» με την συνδυαστική τους παρουσία στο πεδίο της μάχης. Η Eve πραγματικά χορεύει με το σπαθί της σε έδαφος και αέρα και εκτελεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά combo που έχουμε δει σε παιχνίδι. Όλες οι μαχητικές της κινήσεις συνοδεύονται από πανέμορφα οπτικά εφέ που έχουν και πρακτική χρήση. Για κάθε εχθρική επίθεση και για κάθε θανατηφόρο χτύπημα που ετοιμάζεται για εσάς, το παιχνίδι φροντίζει μέσω χαρακτηριστικών οπτικών εφέ να σας προϊδεάσει για τον τρόπο επίθεσης, ώστε να προετοιμαστείτε ανάλογα. Το παιχνίδι απαιτεί από εσάς γρήγορη σκέψη και αντανακλαστικά και ανταμείβει με θριαμβευτική επικράτηση, καθώς η κατανόηση της συμπεριφοράς των εχθρών και η επιτυχής αντεπίθεση προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Η ρευστή, απολαυστική ροή των μαχών έρχεται σε αρμονία με την ωμή βία και απογειώνει τις αναμετρήσεις. Αίματα, ρομποτικά λάδια, κομμάτια σάρκας και μετάλλου πετάγονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ κάθε χτύπημα και ειδική κίνηση τη νιώθετε στο πετσί σας με την δυναμική και την ταχύτητά της. Τέλος, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και για τα καλοφτιαγμένα quick time events, τα οποία λειτουργούν σαν ένα πολύ εντυπωσιακό κινηματογραφικό διάλειμμα από τις συνεχείς μάχες. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα και μοιάζουν σα να ξεπήδησαν από χολιγουντιανές ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ο σχεδιασμός και η ποικιλία των εχθρών είναι επίσης άξια συγχαρητηρίων. Η παρουσία των εχθρών και μόνο είναι πολλές φορές εκφοβιστική, καθώς στο σύνολο τους αποτελούν ανίερες μίξεις ανθρώπου, εντόμου και ζώου. Σε κάθε τερατογένεση ξεπροβάλλουν άναρχες συστοιχίες δοντιών, ματιών και πλοκαμιών πάνω σε άρρωστη σάρκα. Η συμπεριφορά τους είναι επιθετική και ύπουλη, καθώς πολλές φορές επιχειρούν να σας παγιδεύσουν βάζοντας ως δόλωμα τους αδύναμους εχθρούς, για να σας αιφνιδιάσουν. Όσο περισσότερο τους πολεμάτε βέβαια, κατανοείτε το ρεπερτόριο κινήσεων και τον τρόπο επίθεσής τους, καθώς είναι προβλέψιμα. Παρόλα αυτά, οι μάχες είναι απαιτητικές, χωρίς να χάνεται η πρόκληση, καθώς οι εχθροί επιτίθενται συνήθως σε ομάδες με διαφορετικές επιθέσεις (ανάλογα με το είδος εχθρού) και δεν σας αφήνουν να ανασάνετε. Όσον αφορά τα boss fights, εδώ το παιχνίδι «απογειώνεται» και προσφέρει δημιουργικά τις καλύτερες στιγμές του. Ο σχεδιασμός των boss είναι πολύ ευφάνταστος και το τεράστιο μέγεθος τους βοηθά ακόμα καλύτερα να θαυμάσετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες, από ανθρώπινα νεκρά κεφάλια κολλημένα πάνω σε ζωώδη ρομπότ, μέχρι μαύρες μάσκες θανάτου που κρύβουν αίμα, μέταλλο και σάρκα πίσω από τεράστιους σιαγόνες. Οι κινήσεις τους θυμίζουν άγρια ζώα αλλά με μια μηχανική ρομποτική ορμή ακριβείας που εκπλήσσει. Πολύ ωραία προσθήκη οι κινηματογραφικές σκηνές τελειώματος κάθε μεγάλου boss, με μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερα ακροβατική εκτέλεση όπου το αίμα πετάγεται σε όλο το μήκος και το πλάτος της οθόνης σας, ικανοποιώντας τα βίαια ένστικτα σας. Οι εκτελέσεις, πέρα από το ότι είναι καλοφτιαγμένες και κλείνουν την μάχη με τον πιο ευφάνταστο και βίαιο τρόπο, είναι και πολύ καλά σκηνοθετημένες. Η κάμερα χορεύει πραγματικά γύρω από την Eve, χωρίς να χάνεται ούτε στάλα αίμα από το οπτικό σας πεδίο.

Πέρα από την βασική αποστολή, υπάρχει πληθώρα έξτρα περιεχομένου που μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένο για καιρό. Οι περισσότερες δευτερεύουσες αποστολές είναι ως επί το πλείστον απλές και απαιτούν να βρείτε έναν άνθρωπο ή αντικείμενο και να αναφέρετε εκτέλεση αποστολής σε ένα ηλεκτρονικό πίνακα. Υπάρχουν όμως και αποστολές από βασικούς χαρακτήρες που είναι περισσότερο δουλεμένες, απαιτώντας μια σειρά ενεργειών από εσάς για να ολοκληρωθούν. Δεν λείπουν και αποστολές με κρυφά boss που προσφέρουν πλούσιες ανταμοιβές, όπως σχέδια για νέες ευφάνταστες στολές και σπάνιο εξοπλισμό. Πολύ ευχάριστη πινελιά είναι ότι μπορείτε να ασχοληθείτε και με ψάρεμα, πιάνοντας σπάνια και μεγάλα ψάρια. Υπάρχουν αποστολές που συνδέονται με την ικανότητα ψαρέματος, ενώ η υλοποίησή του είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει σε παιχνίδι, με τη χρήση των adaptive triggers του DualSense να ταιριάζει πάρα πολύ στην αίσθηση και δυσκολία αγκίστρωσης των ψαριών.

Συναντάτε επίσης κάποιους γρίφους όπως πχ να ανοίξετε κλειδωμένα μπαούλα και πόρτες, να βάλετε σωστά αντίβαρα σε διακόπτες στο έδαφος κτλ, ενώ σε μερικούς χρειάζεται να ξεσκονίσετε τις μαθηματικές σας γνώσεις. Δεν διεκδικούν δάφνες πρωτοτυπίας, αλλά έχουν ενδιαφέρον και ποικιλία, Αξιοσημείωτο είναι πώς όλοι οι κωδικοί που βρίσκετε για να ανοίξετε πόρτες και να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες περιοχές είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, κάτι που βοηθάει στο μάτι αλλά και στην απομνημόνευση. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με όλα όσα έχει να προσφέρει το παιχνίδι η συνολική του διάρκεια μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις 50 ώρες. Υπάρχουν τόσα πολλά μυστικά διάσπαρτα κατά μήκος και πλάτος του κόσμου που σας αποζημιώνουν. Επίσης το παιχνίδι σας δίνει κίνητρο να ξαναπαίξετε, με τρία πιθανά τέλη που δεν μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί σε ένα playthrough, και νέες στολές, ειδικές κινήσεις και αναβαθμίσεις που μπορείτε να ξεκλειδώσετε στο new game plus.

Επίτηδες άφησα σαν τελευταία παρατήρηση τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές της Eve, οι οποίες βγάζουν μάτι με την προκλητικότητά τους. Ένα σεξαπίλ πρωτοφανές ειδικά για τα τωρινά δεδομένα στο gaming, που έρχεται και λειτουργεί σαν μια εύγευστη τροφή για τα μάτια, ανάμεσα στα διαλείμματά σας από το παιχνίδι. Ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές και μάχες δεν μπορείτε να παραβλέψετε το γεγονός ότι η κάμερα παίζει με τα «επίμαχα» μέρη του σώματος της Eve και τα αναδεικνύει με τέτοιο τρόπο που ίσως θα μπορούσε ακόμα και να ενοχλήσει κάποιους. Διάφορες ενδυμασίες, μαγιό, εσώρουχα, ακόμα και στολή τεράστιου αρκούδου για «άλλα βίτσια», είναι διαθέσιμα για να τα φορέσετε στην Eve και να την μεταμορφώσετε στην απόλυτη θανατηφόρα και ταυτόχρονα σεξουαλική φαντασίωση. Προσωπικά, τη συγκεκριμένη σέξι προσέγγιση της ηρωίδας τη θεωρώ ανάλαφρη και διασκεδαστική και δεν πιστεύω ότι χαλάει την γενικότερη άριστη εικόνα του τίτλου, παρότι είναι προφανές ότι οι δημιουργοί την επέλεξαν προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.

Τα περιβάλλοντα είναι πραγματικά πανέμορφα και επιβλητικά και παρουσιάζουν με πολύ γλαφυρό τρόπο τα σημάδια μεγαλειώδους ακμής ενός εξαφανισμένου ανθρώπινου πολιτισμού, μέσα από τεράστια κτίσματα, αγάλματα και επιβλητικά κτίρια. Η γνώση και η τιθάσευση προηγμένης τεχνολογίας είναι εμφανής παντού, παρά την καταστροφή, και προκαλεί δέος. Απέραντες εκτάσεις γεμάτες άμμο και εγκαταλειμμένους οικισμούς, θεόρατες θολωτές βάσεις με ρομποτικές εγκαταστάσεις, πλημμυρισμένες ερημικές πόλεις και πολλά αλλά παίζουν με τη φαντασία σας, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να χαθείτε σε έναν μαγικό κόσμο. Όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες ξεχωρίζουν σχεδιαστικά με έντονα, πολύχρωμα ντυσίματα ανατολίτικης αισθητικής, σαν να βγήκαν από κάποιο οίκο μόδας ενός δυστοπικού μέλλοντος. Η μουσική αποτελείται από μεγάλο εύρος κομματιών, κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Από χαλαρή ποπ κατά την εξερεύνηση και επικές συμφωνίες σε δύσκολες μάχες, μέχρι σκληρό ροκ με άριες και κραυγές στα boss fights και μυστικιστικές μελωδίες όταν βρίσκεστε σε άγνωστες εξωγήινες τοποθεσίες, κάθε μουσικό κομμάτι είναι απόλυτα ταιριαστό και ευχάριστο στο αυτί. Τα ηχητικά εφέ κάνουν επίσης άριστα την δουλειά τους, με τις κλαγγές των σπαθιών και τις ιαχές των τεράτων να «απογειώνουν» ακουστικά τις μάχες. Όλες οι ερμηνείες των ηθοποιών ξεχωρίζουν με την ένταση και τον συναισθηματισμό που βγάζουν, έχοντας έναν επαγγελματισμό που αρμόζει στην κλίμακα του παιχνιδιού.

Το Stellar Blade είναι μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της τωρινής γενιάς μέχρι τώρα, δικαιώνοντας απόλυτα τη Sony που το απέκτησε ως αποκλειστικότητα. Αποτελεί μια επική sci-fi περιπέτεια, με αξιομνημόνευτη πρωταγωνίστρια που έχει «πολλές αρετές», και ατελείωτες ώρες εθιστικής ενασχόλησης. Αν έχετε PS5, το Stellar Blade συστήνεται ανεπιφύλακτα, για να βυθιστείτε στον κόσμο του και να ανακαλύψετε ιδίοις όμμασι όλα όσα έχει να προσφέρει.

Ιστορία με ανατροπές και εκπλήξειςΑπολαυστικές κινηματογραφικές σκηνέςΕπικές μάχες με πολλή βίαΠλούσια εξέλιξη χαρακτήραΜεγάλη διάρκεια, με πολύ έξτρα περιεχόμενο και διαφορετικά τέληΓραφικάΉχοςΟι στολές της EveΤο platforming είναι λίγο προβληματικόΚάποιες περιοχές μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τουςΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.0

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:PS5ΑΝΑΠΤΥΞΗ:Shift UpΕΚΔΟΣΗ:SonyΔΙΑΘΕΣΗ:Sony Hellas

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
blade, blade, shift, playstation, sony, νέα, eve, εμφάνιση, adam, update, σετ, gear, quick, time, boss, game, βασεις, ποπ, ροκ, κινηση στους δρομους, αξια, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κινημα πατατας, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εξτρα, μακελειο, γνωση, δουλεια, εργαλεια, εσωρουχα, ζωα, θεμα, μαγιο, μουσικη, ομορφια, ταινιες, ψαρεμα, ψαρια, boss, game, map, sony, time, αγορα, αιμα, ακουστικα, αξιζει, αμυνα, αρμονια, ασυλο, αυτι, αφηγηση, ακτινες, βρειτε, γεγονος, γινει, γινεται, δεος, διαστημα, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δικη, διπλο, δολωμα, ευχαριστο, εδαφος, εφε, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, ελευθερια, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, ερχεται, εχθροι, ζοφερο, ιδιο, ειδος, ισχυει, ηχητικα, εικονα, οικο, ισορροπια, κατασκηνωσεις, κινηση, κλιμακα, κτιρια, λαθος, λειζερ, λεπτομερειες, λογο, ματια, ματι, μηκος, μηνυματα, μικρο, μορφη, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ντυσιματα, ξεκινημα, ομαδα, παντα, οθονη, οπτικα, ορμη, ουσιαστικο, πεδιο, πιλοτος, πλατφορμες, ροη, ποπ, πορτες, ροκ, ρομποτ, ρολο, σετ, σειρα, σημαδια, σκηνες, σχεδια, ταυτοτητα, τρια, υλοποιηση, φαντασια, φυση, χερι, χρημα, χτισιμο, ωρες, αιματα, adam, ασφαλεια, δαφνες, εφαρμογη, eve, ειδη, gear, γνωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, εισβολη, κομματι, κρυφα, κωδικοι, mini, ομαδες, παιχνιδι, πληροφοριες, quick, σφουγγαρι, shift, σωστο, ταξιδι, update, υλικα
Τυχαία Θέματα