Ελένη Γερασιμίδου: Πέρασα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο, έμεινα 5 μέρες στον «Ερυθρό»

14:59 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα, όταν υπέστη παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό, αποκάλυψε η Ελένη Γερασιμίδου μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (16.05.2024) στην εκπομπή Πρωινό για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Η είδηση πως ο Δημήτρης Σταρόβας έπαθε εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στο Τζάνειο προκάλεσε σοκ σε όσους τον γνωρίζουν ή έχουν συνεργαστεί μαζί του. Η Ελένη Γερασιμίδου εξέφρασε την ευχή να γίνει γρήγορα καλά και

μίλησε και για τη δική της περιπέτεια, όταν υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο εξαιτίας μιας λανθασμένης είδησης για την ίδια και το θεάτρό της!

Αναφερόμενη στην περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: «Πραγματικά το ακούω από εσάς τώρα και λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ωραίος καλλιτέχνης που τον αγαπάει ο κόσμος, και εγώ τον αγαπώ πολύ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί τον ξέρω. Ξέρω τη δουλειά του, δηλαδή και τη μεγάλη καρδιά που έχει».

Και μετά, αποκάλυψε ότι και η ίδια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς το ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο της προκάλεσε σύγχυση λόγου.

«Γενικώς, όμως, να προσέχουμε όλοι μας και να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό (επεισόδιο) πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα. Μία σύγχυση λόγου που κράτησε λίγο ευτυχώς, και έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό.

Υπάρχει επικινδυνότητα γιατί τυχαίνει να είμαι ένας τίμιος και ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν κάνω τον τίμιο, τον ευαίσθητο και τον καλό άνθρωπο, θα πω με παρρησία ότι είμαι. Ότι προσπαθώ. Εξαιτίας μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, έτσι θα το πω στο πρόσωπο μου και στο θέατρο μας.

Να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, τους συναδέλφους μας και να μη τους στεναχωρούμε και να μη διαδίδουμε ψευδής ειδήσεις για να έχουμε θέσεις» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε το απόσπασμα στο 07′.59”

  

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ για τον Δημήτρη, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Γιατί έχει πάρα πολύ καλή καρδιά, είναι σπουδαίος. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, εύχομαι και όλα να πάνε καλά, να γίνει καλά γρήγορα. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και σπουδαίος άνθρωπος» κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου: Πέρασα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο, έμεινα 5 μέρες στον «Ερυθρό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Γερασιμίδου, Πέρασα, Ερυθρό,eleni gerasimidou, perasa, erythro