Η αποκάλυψη της Καλομοίρας για την Eurovision: «Έχω έτοιμο τραγούδι αλλά δεν με θέλουν λόγω συμφερόντων, δεν θα παρακαλέσω»

18:46 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Στεναχωρήθηκα που δεν μου έγινε πρόταση για την Eurovision», αποκάλυψε η Καλομοίρα.

Στην κάμερα του Open μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια για το νέο της τραγούδι, για την σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την πιθανή συμμετοχή της στην Eurovision. Η Καλομοίρα ανέφερε ότι θα ήθελε πολύ να ξανά εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

«Μπήκα

στο TV Queen και συγκινήθηκα γιατί θυμήθηκα το Fame Story. Το καινούργιο μου τραγούδι το λατρεύω, με έχει τρελάνει ο στίχος “Αμήν”, είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Και συνέχισε: «Με τον Γιώργο έχουμε μια αληθινή σχέση, τα έχουμε όλα, και τα καλά και τα κακά. Με τον Γιώργο κάθε Παρασκευή και Σάββατο βγαίνουμε ραντεβού. Εκεί συζητάμε τις δουλειές μας, τι μας προβληματίζει και πολλά άλλα. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και έτσι έχουμε παραμείνει τόσο καιρό μαζί».

Αναφορικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού αποκάλυψε: «Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα δύο φορές στη Eurovision, όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Ο κόσμος θέλει να πάω, αλλά κάποιοι δεν θέλουν. Ο κόσμος είναι μαζί μου σε αυτό, αλλά ίσως υπάρχει κάποιος που δεν με θέλει λόγω συμφερόντων. Έχω έτοιμο κομμάτι, αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλέσουν».

To άρθρο Η αποκάλυψη της Καλομοίρας για την Eurovision: «Έχω έτοιμο τραγούδι αλλά δεν με θέλουν λόγω συμφερόντων, δεν θα παρακαλέσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλομοίρας, Eurovision, Έχω,kalomoiras, Eurovision, echo