«Ράγισαν» καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

21:36 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η 40χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντρόφό της στο Μενίδι επέστρεψε στο χωριό της, όπου έγινε η κηδεία της.

Όλοι ήταν εκεί για να την αποχαιρετήσουν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η 40χρονη δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της στο Μενίδι. Οι παιδικοί της φίλοι, οι συγγενείς της, ήταν όλοι εκεί, για να της που το τελευταίο αντίο.

Η 40χρονη γυναίκα γνώρισε τον δολοφόνο της πολύ νωρίς.Παντρεύτηκαν,

κι έφυγαν από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της. Το κορίτσι που έζησε ό,τι πιο σκληρό μπορεί να ζήσει ένα παιδί. Είδε τη μητέρα της νεκρή στη μέση του δρόμου από τα χέρια του πατέρα της.

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης.

Το μίσος του δράστη είναι τέτοιο που ακόμα και μετά την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε να δώσει την άδεια του στον ανήλικο γιο του να αποχαιρετήσει την μητέρα του. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Τα νέα «ταξίδεψαν» γρήγορα. Όλοι έμαθαν πως ο πρώην σύζυγός της ήταν αυτός που με 15 μαχαιριές την δολοφόνησε στη μέση του δρόμου, Οι εικόνες ταξίδεψαν στην Αλβανία.

Τα προβλήματα του ζευγαριού δεν ήταν άγνωστα. Όλοι γνώριζαν τον Γολγοθά που ανέβαινε. Βρισιές, ξυλοδαρμοί κι απειλές. Εκείνη όμως του έδινε πάντα μια δεύτερη ευκαιρία για να έχουν τα παιδιά δίπλα τους τον πατέρα τους.

Ξάδερφος της 40χρονης ανέφερε: «Η κοπέλα είχε φόβο, δεν πήγε στα δικαστήρια. Της είχε πει, άμα πας θα σε σκοτώσω. Και τελικά έκανε αυτό που είπε».

Ο δράστης κυνικός και αμετανόητος. Οι φίλοι της, οι συγγενείς της, τα παιδιά Την συνοδευσαν στην τελευταία της κατοικία.. με δεκάδες αναπάντητα «γιατί».

To άρθρο «Ράγισαν» καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα