ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με Ναν και Μπαλτσερόφσκι, αλλά χωρίς Σλούκα στην Θεσσαλονίκη οι «πράσινοι»

21:32 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδια στα πλέι οφ της Basket League, μια αναμέτρηση που για τους «πράσινους» θα δώσουν το παρών οι Κέντρικ Ναν και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, σε αντίθεση με τον Κώστα Σλούκα.\

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού

βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Παρασκευής (17/05/24) με τους «πράσινους» να ετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ για το δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων στην προημιτελική φάση της Basket League.

Το «τριφύλλι» που βρίσκεται μπροστά στις νίκες με 1-0 θέλει να κερδίσει και στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρει μια άνετη πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, με τον  Εργκίν Αταμάν να έχει στην διάθεση του τους Κέντρικ Ναν και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Ο Αμερικανός NBAer ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε αποκομίσει από την αναμέτρηση με τον Άρη και του στέρησε τη συμμετοχή στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Πολωνός σέντερ είναι καλύτερα μετά την… περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αντίθετα στην Αθήνα έμειναν οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ οι οποίοι έχουν πρόβλημα τραυματισμού.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με Ναν και Μπαλτσερόφσκι, αλλά χωρίς Σλούκα στην Θεσσαλονίκη οι «πράσινοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Ναν, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκα, Θεσσαλονίκη,paok – panathinaikos, nan, baltserofski, slouka, thessaloniki