Stoiximan Super League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, αυτά θέλουν για να το πάρουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League μας επεφύλασσε ένα συναρπαστικό φινάλε. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διεκδικούν τον τίτλο μέχρι και το φινάλε με τους ασπρόμαυρους να έχουν το προβάδισμα για να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και θέλει ένα ακόμα μεγάλο τρίποντο για να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ΑΕΚ

φιλοξενεί τη Λαμία στην OPAP Arena και θέλει τη νίκη ώστε να έχει ελπίδα για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος και δεύτερου back-to-back.

Η Ένωση έχει το προβάδισμα στην ισοβαθμία σε σχέση με τον ΠΑΟΚ κι έτσι την βολεύει και η ισοπαλία του ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτή είναι η βαθμολογία και αυτό το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

10η αγωνιστική - Κυριακή 19 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ - Λαμία 20:00 Άρης - ΠΑΟΚ 20:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Τι θέλει ο ΠΑΟΚ (77 βαθμοί)

Ο ΠΑΟΚ κρατάει για πρώτη φορά, στην πιο κρίσιμη στιγμή, την τύχη στα χέρια του. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα κατακτήσει το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της αν νικήσει τον Άρη την τελευταία αγωνιστική στο "Βικελίδης".

Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα χρειάζεται μια "αυτοκτονία" της ΑΕΚ, δηλαδή αποτυχία της Ένωσης να νικήσει τη Λαμία στην OPAP Arena.

Σημειώνουμε ότι στον Δικέφαλο δεν κάνει το σενάριο δικής του ισοπαλίας και νίκης της ΑΕΚ που θα τους φέρει ισόβαθμους στους 78 βαθμούς, γιατί η Ένωση έχει την ισοβαθμία.

Τι θέλει η ΑΕΚ (75 βαθμοί)

Η ΑΕΚ πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Η ομάδα του Αλμέιδα πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε να νικήσει τη Λαμία στην OPAP Arena, να φτάσει στους 78 βαθμούς και να περιμένει μετά ένα "δώρο" από τον Άρη στο "Βικελίδης", δηλαδή ήττα ή ισοπαλία του ΠΑΟΚ.

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playoffs

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playoffs, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα). Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά). Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα