Survivor 19/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Survivor 19/5 spoiler: Επάνοδος με Ελλάδα – Τουρκία στο Survivor 2024. Η 20η εβδομάδα στο Survivor μπορεί να είναι και η τελευταία με ομαδικά αγωνίσματα. Αν και ο Ατζούν θα ήθελε ακόμα μία για την τηλεθέαση.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Διάσημοι ή Μαχητές; Οι κόκκινοι Έλληνες και Τούρκοι ή οι μπλε

Έλληνες και Τούρκοι;

Η Γεωργία θα έχει το οριστικό Survivor spoiler μέσα στη μέρα. Υπάρχει εκ νέου από αξιόπιστο λογαριασμό στο YouTube μια πρώτη πληροφορία για το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κυλήσει το πράγμα από εδώ και πέρα.

Θυμίζουμε, αποχώρηση δεν είχαμε την περασμένη εβδομάδα. Η Δώρα κινδυνεύει να αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα όμως. Μιας και μιλάμε για αποχωρήσεις βέβαια, την παραγωγή θα βόλευε να φύγει ένας κόκκινος. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να έχουμε ακόμα μία εβδομάδα με ομαδικά αγωνίσματα. Να φύγει όλος ο Μάιος με αυτό τον τρόπο δηλαδή.

Βέβαια, πόσο θα αντέξουν και οι Τούρκοι παίκτες να παίζουν διπλά παιχνίδια και αγωνίσματα; Είναι κι αυτό ένα ζήτημα. Βλέπουμε την Ναγκιχάν να τραυματίζεται στο trailer… Ας ελπίσουμε ελαφρά…

Survivor 19/5 spoiler: Αυτοί το προβάδισμα για την 1η ασυλία!

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα