Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που πήρε τέτοιες διαστάσεις το διαζύγιο» – «Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά στην τσέπη μου για μέρες» (Video)

Συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Λένα Δροσάκη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσφατο διαζύγιο της αλλά και τις οικονομικές της δυσκολίες στο παρελθόν.

«Τα χρόνια μετά το millenium δεν ήταν τόσο ανέμελα όσο τα περιμέναμε. Ήλπιζα ότι θα γίνω ηθοποιός, ότι όλα θα είναι πολύ όμορφα και θα έρθουν εύκολα. Όλα όμως έγιναν δύσκολα, ήρθε η κρίση, τα πάνω-κάτω. Τα πάντα κατέρρεαν γύρω μας», δηλώνει η Λένα Δροσάκη.

«Θυμάμαι

να έχω 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου για μέρες. Ήμουν όμως πολύ τυχερή, γιατί είχα φίλους που μαζευόμασταν, έφερνε ο ένας μακαρόνια, ο άλλος το άλλο, τρώγαμε όλοι μαζί και υπήρχε ο ένας για τον άλλο. Υπήρχε ένα μοίρασμα, ήταν ό,τι πιο ευλογημένο έχω ζήσει», περιγράφει η ηθοποιός στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Το βραβείο Μελίνα Μερκούρη ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ συγκινητικό και είχε ένα χρηματικό έπαθλο που με βοήθησε πάρα πολύ, να μείνω άλλη μία χρονιά στην Αθήνα, αλλά και καλλιτεχνικά, γιατί ακούστηκε το όνομά μου. Την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη δεν τη φόρεσα ποτέ, ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα βαζάκι με ελιές», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Λένα Δροσάκη.

«Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση. Έλεγα από μέσα μου: τι θέλετε να σας πω τώρα; Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ και να με συγχωρώ περισσότερο», απαντά σε σχετική ερώτηση η Λένα Δροσάκη με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Αλευράς για τα σχόλια κατά του στην Eurovision 2024: «Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω, με τόσο θυμό όμως γιατί;»

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα σε επανασύνδεση; Χέρι χέρι για ψώνια στο Μόντε Κάρλο

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Έγινε στα 82 του ο πρώτος δισεκατομμυριούχος μουσικός στο Ηνωμένο Βασίλειο

Keywords
Τυχαία Θέματα