Σαμπαλένκα: “Ευχαριστώ την ομάδα μου που με βοήθησε να χάσω άλλον έναν τελικό” (vid)

H Αρίνα Σαμπαλένκα, παρά τη νέα ήττα της από την Ίγκα Σφιόντεκ σε έναν ακόμα τελικό, ήταν ευδιάθετη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην απονομή, τόσο με την Πολωνή και Νο1 του κόσμου, όσο και την ομάδα της. 

“Αυτή τη φορά δεν θα ξεχάσω και θα ξεκινήσω με την Ίγκα. Συγχαρητήρια γι’ αυτές τις δύο εβδομάδες,”, είπε η Λευκορωσίδα και Νο2 του κόσμου. “Ελπίζω ότι θα φτάσουμε στον τελικό του Roland Garros και σε νικήσω εκεί.”,

είπε χαμογελώντας. “Απλά αστειεύομαι. Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα από σήμερα.”

Στη συνέχεια η Σαμπαλένκα, ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αλλά και το κοινό για τη στήριξη στο τουρνουά, με το καλύτερο να το αφήνει στο τέλος για την ομάδα της. “Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με βοήθησε να χάσω άλλον έναν τελικό”, είπε αστειευόμενη η Νο2 του κόσμου, για να συνεχίσει λέγοντας: “Είμαι πραγματικά χαρούμενη που σας έχω δίπλα μου”.

“I wanna thank my team for helping me lose another final.” @SabalenkaA always bringing the humor #IBI24 pic.twitter.com/YEQcwrL6Hs

Tennis Channel (@TennisChannel) May 18, 2024

The post Σαμπαλένκα: “Ευχαριστώ την ομάδα μου που με βοήθησε να χάσω άλλον έναν τελικό” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα