Λάκης Γαβαλάς: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από Ρώσο μοναχό -«Είσαι γυναίκα ή άνδρας;» τον ρώτησε [βίντεο]

Λεκτική επίθεση από Ρώσο μοναχό δέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αναμένοντας να επιβιβαστεί σε πτήση για Αθήνα.

Συγκεκριμένα, και όπως καταγράφεται σε βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ταξίδευε παρέα με τον δημοφιλή σχεδιαστή μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς δέχτηκε ομοφοβικά σχόλια από Ρώσο μοναχό, ο οποίος τον ρώτησε αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Στο σχετικό βίντεο ακούγεται αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς, να πλησιάζει το τραπέζι όπου έτρωγαν τρεις μοναχοί, και να ζητάει από τον μοναχό που του είχε απευθύνει δευτερόλεπτα πριν τον λόγο να επαναλάβει την ερώτησή του.

«Είσαι γυναίκα ήάνδρας;», επανέλαβε ο μοναχός, με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Ναμου πεις εσύ που είσαι και πνευματικός και πρέπει να δίνεις το παράδειγμα στουςανθρώπους. Εσύ τι είσαι, είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχόςείμαι», ανταπάντησε εκείνος με τον Λάκη Γαβαλά να του λέει «Και μοναχός θα μείνεις».

«Είσαι Έλληνας;» συνέχισεο μοναχός, με τον Λάκη Γαβαλά να απαντά εκνευρισμένος «Εσένα τι σε νοιάζει τιείμαι; Ληξιαρχείο είσαι;», και τον μοναχό να προσθέτει: «Άνθρωπος, γυναίκα, τιείσαι;».

«Εκεί που ζείτεέχετε πολλούς άνδρες; Κοίτα να προσευχηθείς στον Θεό, να είσαι καλός άνθρωπος,πάνω από όλα. Και να μη σε νοιάζει αν είμαι άνδρας ή γυναίκα», τόνισε ο ΛάκηςΓαβαλάς, με τον μοναχό να του ζητάει να φύγει.

«Όχι, θα φύγειςεσύ. Γιατί εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις καιστην τηλεόραση τώρα σε λίγο», απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Εσείς δεν τουλέτε να ντρέπεται;», διερωτήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέχεια , απευθυνόμενοςπιθανότατα σε έναν εκ των άλλων δύο μοναχών, με τον μοναχό με τον οποίον είχαντη λεκτική αντιπαράθεση να του λέει πως δεν ντρέπεται, προσθέτοντας «Εσύ πρέπεινα ντρέπεσαι».

«Θα έπρεπε ναντρέπεσαι πάρα πολύ, γιατί είσαι άθρησκος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τουςανθρώπους, κάνεις διακρίσεις», σημειώνει στο τέλος του σχετικού βίντεο ο ΛάκηςΓαβαλάς απευθυνόμενος στον μοναχό.

Λάκης Γαβαλάς: Θαστείλω το βίντεο σε στελέχη της Εκκλησίας

Ο Γιώργος Τσαλίκης που πόσταρε το βίντεο αποκάλυψε ότι οι μοναχοί έδωσαν και συνέχεια. «Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της”. Πόσο λυπηρό...».

Ο ίδιος οσχεδιαστής μόδας μίλησε σχετικά και στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου ανέφερε: «Ήτανμοναχοί από ρωσικό μοναστήρι, αλλά μιλούσαν ελληνικά. Έτρωγαν σαν τα γουρούνια,για να το ξέρει η Εκκλησία και έκαναν κριτική σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοίπρέπει να αφοριστούν, όχι για αυτά που είπαν σε εμένα, αλλά για τον τρόπο που εκμεταλλεύονταιτην Εκκλησία και τα Θεία. Ας κάνει κάτι η Εκκλησία μας, τα μοναστήρια μας, που τουςφιλοξενούν και τρώνε και πίνουνε τσάμπα, και θέλουν και VIP business, να μπαίνουν μέσα για να κρίνουν τον κόσμο».

«Εδώ είμαι με τονΓιώργο Τσαλίκη και έχει πάθει πλάκα ο άνθρωπος που ακούει και βλέπει αυτό τοπράγμα που γίνεται. Έχουμε έρθει για τις δουλειές μας, δουλεύουμε σκληρά, καιθα έχουμε κάποιον να μας λέει πρωί πρωί αυτά τα πράγματα; Αν είναι δυνατόν»,συνέχισε ο ίδιος.

Περιγράφοντας δε, το τι συνέβη, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Μπήκα μέσα, εντάξει φοράω και εγώ μια πέρλα, και θα βάλω τέσσερις τώρα. Αυτοί γυρίζουν από εκεί που έτρωγαν και λένε "είσαι άνδρας ή γυναίκα;" και του λέω “αυτό μπορείς να το πεις στην κάμερα;". Αυτός δεν κατάλαβε, φυσικά εγώ ανοίγω τον κινητό μου, τον βγάζω, και το βίντεο θα πάει και σε ιερατικά στελέχη να το δουν, και ξαφνικά αυτός αρχίζει να μιλάει πολύ άσχημα».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα