Πώς ήταν η Λόρεν Σάντσεζ πριν τις πλαστικές -Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον γιο της αγκαλιά [εικόνες]

Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Λόρεν Σάντσεζ, η αρραβωνιαστικιά του Τζεφ Μπέζος, καθώς μοιράστηκε στο Instagram της μια σειρά από throwback φωτογραφίες.

Λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο της στο Met Gala με μια υπέροχη τουαλέτα Oscar de la Renta, η 54χρονη γιόρτασε πριν λίγες ημέρες μια άλλη μεγάλη στιγμή για εκείνη και του γιου

της Νίκο Γκονζάλεζ.

Ο 23χρονος είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Λόρεν, ο γιος της με τον πρώην παίκτη του NFL Τόνι Γκονζάλεζ. Η Λόρεν μοιράζεται επίσης τον 17χρονο Έβαν και την 16χρονη Έλλα με τον πρώην σύζυγό της Πάτρικ Γουάιτσελ.

Η δημοσιογράφος και φιλάνθρωπος μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες του Νίκο ως μωρό, μια στην αγκαλιά της μητέρας του και μια με τον μπαμπά του.

Η περήφανη μαμά δεν μπορούσε παρά να καυχηθεί για τον γιος της που αποφοίτησε από το κολέγιο.

«Πραγματικά συναισθηματική μέρα για μένα», έγραψε. «Ο πρωτότοκός μου αποφοίτησε από το κολέγιο σήμερα! Η καρδιά μου ξεχειλίζει από περηφάνια για αυτόν τον απίστευτο νεαρό άνδρα. Φαίνεται σαν χθες που ο μπαμπάς σου και εγώ σε κρατούσαμε στην αγκαλιά μας».

«Θέλω απλώς να ξέρεις πόσο πολύ περήφανη είμαι για σένα που πέτυχες αυτό το ορόσημο. Αυτή είναι μόνο η αρχή, Νίκο, και ελπίζω να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρά σου με αμείλικτη πρωτοτυπία. Σε αγαπώ τόσο πολύ», πρόσθεσε στο μήνυμά της στο Instagram.

Ο Νίκο είναι επίσης μοντέλο και έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Ιανουάριο, με τη μητέρα και τον αρραβωνιαστικό της Τζεφ Μπέζος στην πρώτη σειρά να τον επευφημούν.

Η Λόρεν και ο Τόνι μοιράζονται μια εξαιρετικά στενή σχέση μετά το χωρισμό τους, με τους δύο τους να είναι όχι μόνο συμπατριώτες αλλά και υπέροχοι φίλοι, με τη Λόρεν να μοιράζεται στη συνέντευξή της στη Vogue ότι θεωρεί τον Τόνι και την σύζυγό του ως δύο από τους καλύτερους της φίλους.

Η φωτογραφία της Λόρεν Σάντσεζ πριν τις πλαστικές

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Λόρεν Σάντσεζ στο Instagram, ήταν και μία πριν πολλά χρόνια, όταν ο γιος της ήταν ακόμη μικρός.

Δεν προσδιορίζεται ούτε η χρονολογία ούτε η ηλικία της αλλά την βλέπουμε πολύ φυσική, πριν βάλει fillers και προβεί σε αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της αλλά και στο μπούστο της.

Φορά ένα λευκό μπλουζάκι που γράφει «mamacita» και μια κοντή καρό φούστα ενώ κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της. Χαμογελά στην κάμερα ενώ το μακιγιάζ της είναι έντονο και τα μαλλιά της μακριά μελαχρινά, όπως και σήμερα.

Ο Λόρεν Σάντσεζ δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που είναι σήμερα, καθώς είναι εμφανείς οι αισθητικές παρεμβάσεις στις οποίες έχει καταφύγει.

Φωτογραφίες: Instagram, Associated Press

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, Λόρεν Σάντσεζ, [εικόνες],pos, loren santsez, [eikones]