Κλοπ αποχώρηση: Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ στο εντός έδρας ματς με τη Γουλβς την Κυριακή (19/05), με τους οπαδούς των “reds” να ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν έναν από τους σπουδαιότερους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου.

Μία ημέρα πριν, κι ενώ ο Γερμανός τεχνικός ενημέρωσε πως άνοιξε… Instagram για να κρατήσει επαφή μαζί τους, ο σύλλογος δημιούργησε ένα συγκλονιστικό βίντεο με όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε το κλαμπ με τον Κλοπ στην άκρη του πάγκου.

«Δεν θα σας

ξεχάσω ποτέ» καταλήγει ο έμπειρος τεχνικός, στο φινάλε, με τη δημοσίευση να έχει ήδη εκατομμύρια προβολές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Κλοπ: «Αυτό ήταν το αγαπημένο μου γκολ όλα αυτά τα χρόνια στη Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ περνάει τις τελευταίες του στιγμές ως προπονητής της Λίβερπουλ, αφού το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Γουλβς θα είναι το τελευταίο του. Ο Γερμανός στα εννέα χρόνια που κάθισε στον πάγκο των «κόκκινων» κατέκτησε όλους τους τίτλους, μεταξύ άλλων το Champions League και την Premier League. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος στην ανακοίνωση της αποχώρησής του δεν έχει άλλη ενέργεια και πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει άλλο με τη Λίβερπουλ. Παρόλο που έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του. Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός των «κόκκινων», ο 56χρονος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αγαπημένες του στιγμές όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόσφατα είχε δηλώσει πως το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν το 4-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ τώρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καλύτερη ασίστ, που δεν είναι άλλη από του Αλεξάντερ – Άρνολντ στον αγώνα με τους «μπλαουγκράνα». Ο Άγγλος δεξιός μπακ πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, είδε ότι η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν είναι οργανωμένη, έδωσε στον Οριγκί κι αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0, δίνοντας την πρόκριση στη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League.

Αγαπημένη του απόκρουση είναι από την ίδια χρόνια στο Champions League και πρόκειται για μία επέμβαση του Άλισον κόντρα στη Νάπολι. Εκείνο το βράδυ η Λίβερπουλ έπαιζε την τελευταία αγωνιστική κόντρα στους «παρτενοπέι» και ήθελε μεταξύ άλλων νίκη με ένα γκολ διαφορά για να προκριθεί στους «16». Ενώ λοιπόν ήταν μπροστά με 1-0, ο Άλισον στα τελευταία λεπτά του αγώνα έκανε μια τρομερή εξ επαφής απόκρουση και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Το αγαπημένο του γκολ

Ποιο είναι; Αυτό του Άλισον Ο Βραζιλιάνος εκτός από τις επεμβάσεις του έχει δείξει ότι έχει έφεση και στο… σκοράρισμα.

Klopp: “Best goal? Alisson Becker. Best assist? Trent Alexander-Arnold. Best save? Alisson v Napoli.”

James Pearce (@JamesPearceLFC) May 17, 2024

Η Λίβερπουλ τη σεζόν 2020-21 έπαιζε κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και ήθελε μόνο νίκη για να ανέβει στην τετράδα, Στην τελευταία φάση του αγώνα λοιπόν το σκορ ήταν 1-1 και ο Άλισον είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή, σκοράροντας μάλιστα με κεφαλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα