Travel light: Τα 5 tips για να πας διακοπές φέτος με βαλίτσα καμπίνας (και να χωρέσεις όλα όσα χρειάζεσαι!)

17:52 3/8/2022 - Πηγή: iPop

Σήμερα μοιράζομαι τα καλύτερα και πιο βολικά tips για βαλίτσα που θα βρεις! Πώς να φτιάξεις την βαλίτσα σου όσο πιο light γίνεται ώστε και να μην κουβαλήσεις μαζί σου όλη την προίκα σου αλλά και να μην νιώσεις ότι σου λείπει και κάτι σημαντικό στο ταξίδι σου. Τελευταία στα ταξίδια με το αεροπλάνο, ταξιδεύω είτε light, είτε flex. Έτσι έμαθα να μαζεύω όλα όσα χρειάζομαι σε μια βαλίτσα

καμπίνας και να μην φορτώνομαι με πράγματα που τελικά δεν χρησιμοποιώ αλλά και να μην καταπονώ και τη μέση μου με τα περιττά κουβαλήματα.

Τα 5 tips για βαλίτσα που θα σε σώσουνΦτιάξε λίστα. Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας που με έχει σώσει σε όλα τα ταξίδια. Ξεκίνα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια και γράψε όλα αυτά που χρειάζονται πραγματικά στο ταξίδι σου αυτό. Μην κάνεις υπερβολές περιττές, ξέρεις τι εννοώ.Πάρε ρούχα σε ουδέτερους τόνους που συνδυάζονται μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις μαζί σου 10 διαφορετικά χρώματα από πάνω και κάτω κομμάτια. Αντίθετα, το μαύρο, άσπρο, μπεζ και ένα χρώμα είναι οκ. Ένα τζιν, ένα σορτς, ένα άσπρο και ένα μαύρο φόρεμα, ένα επίσημο ένδυμα, ρούχα για τον ύπνο, ρούχα για την παραλία, και μέχρι 3 μαγιό θεωρώ ότι είναι αρκετά. Γενικά κάνε συνδυασμούς και μην κολλάς σε δύσκολα και βαριά κομμάτια. Παίξε με τα χρώματα και τις υφές. Οι διακοπές σημαίνουν ανεμελιά.Αγόρασε συσκευασίες ταξιδίου και φτιάξε ένα νεσεσέρ με αυτές. Δεν χρειάζεται να πάρεις όλη την καλλυντική σειρά των μαλλιών σου μαζί με μάσκες και βαριά προϊόντα που χρησιμοποιείς σπίτι σου. Μην το παρακάνεις με τα παπούτσια. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες για τη θάλασσα, ένα χαμηλό που θα μπορείς να φοράς και στο ταξίδι και ένα παπούτσι πιο ψηλό είτε κάποια εσπαντρίγια ή κάποια γόβα, αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα τακούνια σου.Πακετάρισε τα ρούχα σου σε ρολά. Να είναι καλά η Μαρί Κοντό με τα ρολά της. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος και χωρά περισσότερα ρούχα στη βαλίτσα, σε σχέση με ό,τι άλλο έχω δοκιμάσει.

Αν δω ότι η βαλίτσα καμπίνας είναι λίγη, έχω μαζί μου την τσάντα του υπολογιστή που είναι σαν σακίδιο και βάζω ότι έχει ξεμείνει.

Διακοπές με το παιδί: Το πιο ενημερωμένο checklist με όλα όσα δεν πρέπει να ξεχάσεις

PexelsΔεν είναι για όλη μας τη ζωή, είναι για λίγες ημέρες

Την πρώτη φορά που θα ταξιδέψεις με τόσο ελαφριά βαλίτσα θα μπεις σε μεγάλες σκέψεις. Δεν θα μπορείς να πιστέψεις ότι έκανες τόσο εξαιρετικό προγραμματισμό και δεν σου λείπει τίποτα από κοντά σου. Και κάπως έτσι ξεκινά και φυτρώνει μέσα σου το σποράκι του μινιμαλισμού, το οποίο σου δίνει μια εξαιρετική πάσα για την επιστροφή σου στην βάση σου μετά τις διακοπές και τι να κάνεις με όλα αυτά τα πράγματα που έχεις σπίτι και γεμίζουν ασφυκτικά ντουλάπες, συρτάρια και χώρους του σπιτιού…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Travel light: Τα 5 tips για να πας διακοπές φέτος με βαλίτσα καμπίνας (και να χωρέσεις όλα όσα χρειάζεσαι!) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα