Η Στεφανίδου συνάντησε τη Μελέτη: Μια συνέντευξη με καμία πολιτική ερώτηση – «Πόσους followers έχασες;» (video)

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T Life» ήταν καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, με τις δυο τους να καταπιάνονται με… σοβαρά ζητήματα, αλλά καθόλου πολιτικά.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια

της εκπομπής ξεκίνησε από νωρίς το… στρίμωγμα με τις ερωτήσεις που έκανε, καθώς αναρωτήθηκε πόσους ακόλουθους έχασε στα social media η Μελέτη, με την ίδια να απαντάει μετά δυσκολίας ότι χάθηκαν περίπου 4.000 followers.

Στη συνέχεια ζητήματα όπως η συμφωνία των Πρεσπών, τα σκάνδαλα με τα κλεμμένα προσωπικά δεδομένα από υποψηφίους της ΝΔ και τα Τέμπη προφανώς και δεν συζητήθηκαν, καθώς θεωρήθηκε πιο σημαντικό να μάθει ο κόσμος τι είπε ο άνδρας της Ελεονώρας Μελέτη όταν έμαθε ότι θα κατέβει στις εκλογές και φυσικά η… αστεία ιστορία με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα.

Προς το τέλος φυσικά μίλησαν και λίγο για ανθρώπινα δικαιώματα, έτσι επιφανειακά. ενώ προς το τέλος υπήρξαν μπόλικα γελάκια γενικότερα τα οποία έκλεισαν την τρομερή αυτή συνέντευξη.

Δείτε και εσείς την παρουσία της Μελέτη στη Στεφανίδου, αν αντέχετε:

Ειδήσεις σήμερα:

Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον Σταρόβα που (δικαίως) εξόργισε τους συναδέλφους του (video)

Τρελό γλέντι στα social media με την επιστολή Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη: «Στείλε email bro»

Σκληρή απάντηση Κασσελάκη σε Πρώτο Θέμα: «Χτυπήστε με όσο θέλετε… αντέχω» – Τι πραγματικά συνέβη (video)

Μενίδι: Ο πατέρας δεν αφήνει τον γιο του να πάει στη κηδεία της μητέρας του – «Είσαι που…να σαν την μάνα σου» λέει στην κόρη του (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα