Jennifer Garner: Γιορτάζει τα γενέθλιά της με μια υπέροχη κίνηση

20:52 30/3/2024 - Πηγή: InStyle

“Κάθε χρόνο κάνω κάτι για τα γενέθλιά μου,” απάντησε η Jennifer Garner στο PEOPLE όταν την ρώτησαν για τα σχέδιά που ετοιμάζει για τα γενέθλια της στις 17 Απριλίου.

“Για μένα εκείνη η ημέρα είναι: “Πώς θα με κάνω να ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά; Πώς θα κοιτάξω έξω από τον εαυτό μου; Πώς θα ανταποδώσω στον κόσμο που μου δίνει τόσα πολλά;'”

Η Garner αποκαλύπτει ότι “φύτεψε δέντρα με τα παιδιά της” πέρυσι σε συνεργασία με το L.A. Parks Foundation. Η ηθοποιός θυμάται επίσης το πάρτι

των 50ων γενεθλίων της, όταν ζήτησε από τους καλεσμένους της να γεμίσουν 5.000 σακίδια πλάτης, με αρκετό φαγητό για να ταΐσουν μια τετραμελή οικογένεια.

“Έτσι κάθε χρόνο υπάρχει κάτι τέτοιο, που με τρέφει. Μου αρέσει απλά να συμπεριλαμβάνω ανθρώπους. Και ξέρω τι θα κάνω φέτος και το ετοιμάζω, αλλά δεν θα το αποκαλύψω ακόμη.”

Εκτός όμως από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα υπάρχουν και τα συνηθισμένα στοιχεία του πάρτι, όπως αποκαλύπτει η ίδια. “Λατρεύω να περνάω καλά και μου αρέσει να το κάνω ωραίο και θα υπάρχει υπέροχο φαγητό και όλα αυτά τα πράγματα”, δήλωσε.

Μάλιστα η ηθοποιός και συνιδρύτρια της βιολογικής μάρκας “Once Upon a Farm”, επιδεικνύει τις μαγειρικές της ικανότητες στο “Pretend Cooking Show” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το 2017.

Η αγάπη της Jennifer Garner για τη μαγειρική Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο The View τον Νοέμβριο, μίλησε για κάποιες από τις αποτυχίες της στο μαγείρεμα. “Η χειρότερη καταστροφή μου στην κουζίνα είναι που με αφήνουν να μπω στην κουζίνα εξ αρχής”, είπε γελώντας.

“Λατρεύω να μαγειρεύω και ευτυχώς έχω εκπαιδεύσει τα παιδιά μου να αγαπούν πραγματικά τη γεύση του λίγο “καμένου”, είπε η Garner. “Λένε ότι έτσι καταλαβαίνουν ότι το έφτιαξα εγώ. Επειδή πάντα θέλω τα πράγματα λίγο τραγανά και μετά τα ξεχνάω.”

“Για μένα, το ψήσιμο και το μαγείρεμα για την οικογένειά σου είναι αγάπη. Ξέρουν ότι με νοιάζει και ότι προσπαθώ πολύ”, είπε γελώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα