Meryl Streep: “Νόμιζα ότι η καριέρα μου είχε τελειώσει όταν πήγα στις Κάννες”

09:10 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Όταν η Meryl Streep ήταν 39 ετών, ένιωσε ότι η καριέρα της είχε «τελειώσει». Τώρα, 74 ετών πλέον, μάλλον το σκέφτεται και γελά. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, σίγουρα έχει μια από τις πιο αξιοζήλευτες πορείες στην υποκριτική.

«Πριν από 35 χρόνια, όταν βρέθηκα στις Κάννες για πρώτη φορά, ήμουν ήδη μητέρα τριών παιδιών. Επίσης, ήμουν έτοιμη να γίνω 40 ετών. Παράλληλα, νόμιζα ότι η καριέρα μου είχε τελειώσει. Και αυτό δεν ήταν μια μη ρεαλιστική διαπίστωση για τις ηθοποιούς εκείνης της

εποχής» είπε η Meryl Streep.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meryl Streep (@merylstreep)

Όλα αυτά, τα δήλωσε κατά την παραλαβή του τιμητικού βραβείου Χρυσού Φοίνικα στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Καννών 2024. Η ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ το 1989. Παράλληλα, είχε κερδίσει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για την ταινία «Evil Angels» του 1988. Επιπλέον, μετρούσε ήδη οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Μάλιστα, είχε αποσπάσει το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου για το «Kramer vs. Kramer» και Καλύτερης Ηθοποιού για το «Sophie’s Choice». Συνολικά, είναι η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ. Μετρά 21 υποψηφιότητες και τρεις νίκες.

Τέλος, η Streep έκλεισε την ομιλία της στο Φεστιβάλ Καννών 2024, αναφερόμενη στην αείμνηστη μητέρα της. «Η μητέρα μου, η οποία συνήθως είχε δίκιο για τα πάντα, μου επεσήμανε κάτι. “Meryl, αγάπη μου, θα δεις ότι όλα περνάνε τόσο γρήγορα”. Είχε δίκιο. Όλα εκτός από την ομιλία μου, η οποία είναι πολύ μεγάλη» κατέληξε με χιούμορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα