George Clooney: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού

21:54 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο George Clooney αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ετοιμάζει το ντεμπούτο του στο Broadway! O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και ο μακροχρόνιος συνεργάτης του στην παραγωγή Grant Heslov, θα ανεβάσουν στο Broadway, την ταινία τους “Good Night,

and Good Luck”.

Η παράσταση θα είναι συμπαραγωγή των Clooney και Heslov. Σκηνοθέτης θα είναι ο νικητής Tony Award, David Cromer. Η θεατρική διασκευή θα σηματοδοτήσει την πρώτη εμφάνιση του Clooney σε παραγωγή του Broadway. Πρωταγωνιστεί ως ο θρυλικός δημοσιογράφος Edward R. Murrow, τον οποίο υποδύθηκε ο David Strathairn στην ταινία.

«Ο Edward R. Murrow λειτουργούσε με μια ηθική διαύγεια που μοιάζει να εξαφανίζεται σπάνια στο σημερινό τοπίο των μέσων ενημέρωσης», δήλωσε ο Cromer. «Υπήρχε μια αμεσότητα σε εκείνες τις πρώτες ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές που σήμερα μπορεί να αποτυπωθεί αποτελεσματικά μόνο στη σκηνή, μπροστά σε ζωντανό κοινό».

Ο Clooney υποδύθηκε τον παραγωγό του Murrow, Fred Friendly, στο «Good Night, and Good Luck». Η ταινία ήταν υποψήφια για έξι βραβεία Όσκαρ.

«Είμαι τιμή μου, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, να επιστρέψω στη σκηνή και ειδικά στο Broadway, τη μορφή τέχνης και τον χώρο στον οποίο φιλοδοξεί κάθε ηθοποιός», δήλωσε ο Clooney.

Keywords
Τυχαία Θέματα