Tom Brady: H αντίδραση στα αστεία κατά της Gisele Bündchen – “Είναι ένα καλό μάθημα για μένα”

20:31 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Tom Brady παραδέχεται ότι δεν σκέφτηκε καλά την απόφασή του να συμμετέχει στο live αφιέρωμα του Netflix, The Greatest Roast of All Time: Tom Brady. Κι αυτό γιατί “δεν του άρεσε” ο τρόπος με τον οποίο “επηρεάστηκαν” τα παιδιά του από τα αστεία που έγιναν για την Gisele Bündchen και την Bridget Moynahan.

“Μου άρεσε όταν τα αστεία αφορούσαν εμένα”, δήλωσε ο πρώην αστέρας του NFL

στο podcast “The Pivot” την Τρίτη. “Νόμιζα ότι ήταν τόσο διασκεδαστικά. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αυτό επηρέαζε τα παιδιά μου”.

TBT = Tom Brady Throw(back)
We’re still laughing at a number of jokes from Sunday’s hilarious event.

Now that the GOAT, @TomBrady, has been roasted, who do you think should be in our hot seat next?

(: Courtesy of Netflix) pic.twitter.com/a7fsQB3LHa

— The Kia Forum (@thekiaforum) May 10, 2024

Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl, που έχει τον γιο Jack, 16 ετών, με τη Moynahan και τον γιο Benjamin, 14 ετών, και την κόρη Vivian, 11 ετών, με την πρώην σύζυγό του Bündchen, δήλωσε: “Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, η γλυκόπικρη πτυχή του να κάνεις κάτι που νομίζεις ότι είναι με έναν τρόπο και ξαφνικά συνειδητοποιείς: Δεν θα το έκανα ξανά. Λόγω του τρόπου που επηρέασε τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο στον κόσμο”.

“Οπότε σε κάνει κατά κάποιο τρόπο καλύτερο γονέα όταν το περνάς, γιατί μερικές φορές είσαι αφελής, δεν ξέρεις ή σου έρχεται λίγο το, ωχ, σκ@τά!”.

No roasts here: Tom Brady showed his appreciation for all the mothers in his life. #MothersDay pic.twitter.com/EFft4yBE8L

— E! News (@enews) May 13, 2024

Ο Brady, 46 ετών, σημείωσε ότι αρχικά δήλωσε συμμετοχή στο show επειδή ήθελε να γελάσει και δεν τον πείραζε αν οι άνθρωποι έκαναν αστεία γι’ αυτόν. Ωστόσο, είπε ότι πήρε ένα “καλό μάθημα” λόγω των αστείων που έγιναν για την οικογένειά του.

“Δεν βλέπεις πάντα την πλήρη εικόνα. Είναι ένα καλό μάθημα για μένα ως γονέα. Θα γίνω καλύτερος γονιός καθώς θα προχωράω μπροστά εξαιτίας αυτού“, πρόσθεσε.

“Ταυτόχρονα, χαίρομαι που όλοι όσοι ήταν εκεί πέρασαν πολύ καλά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα