Γιατί οι celebrities φορούν ρούχα που δεν τους επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων;

13:40 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Οι διάσημοι πρωταγωνιστές δεν κάνουν πίσω όταν πρόκειται για την επιλογή της ενδυματολογικής τους εμφάνισης στο κόκκινο χαλί. Αντίθετα, αναζητούν την ακρίβεια, το στοιχείο που θα προκαλέσει έκπληξη και την αποκλειστικότητα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να μετατραπούν σε ζωντανά γλυπτά.

Ο ανταγωνισμός για την προσοχή του διαδικτύου

Από το Met Gala μέχρι τις πρεμιέρες ταινιών, οι διάσημοι διεκδικούν την προσοχή του διαδικτύου με εκκεντρικές εμφανίσεις. Η ανάγκη για ένα πρωτοποριακό fashion

moment οδηγεί σε επιλογές ενδυμασίας που συχνά προκαλεί έντονη δυσκολία στην κίνηση, δυσφορία ή ακόμα και αναποδιές.

Ένα από τα πιο εμφανή παραδείγματα της τάσης αυτής είναι η εμφάνιση της Zendaya στην πρεμιέρα της ταινίας “Dune: Part Two”. Φορώντας ένα φουτουριστικό, αρχειακό κοστούμι Thierry Mugler, δήλωσε πως ένιωσε τόσο ασταθής που σχεδόν λιποθύμησε. Αυτή η εμπειρία αποτελεί ένα εμφανές παράδειγμα του πώς η αισθητική θυσιάζει την άνεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seventeen (@seventeen)

Άλλο ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η Tyla στο φετινό Met Gala. Φορώντας ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό, αρχειακό φόρεμα Balmain φτιαγμένο από άμμο, χρειάστηκε βοήθεια για να μετακινηθεί στις σκάλες του μουσείου. Ενώ το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και Anya Taylor-Joy με το φόρεμα Paco Rabanne, το οποίο είχε χρυσά καρφιά που προεξείχαν από το σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Μόδα ή show;

Η επικράτηση της γλυπτικής στα κοστούμια καθιστά σαφές ότι η άνεση δεν είναι πάντα προτεραιότητα. Αντίθετα, οι διάσημοι αναζητούν εντυπωσιακές εμφανίσεις που μπορεί να απαιτούν ακόμα και βοήθεια για να μετακινηθούν. Τα red carpet looks δεν είναι πλέον απλά ενδυματολογικά, αλλά ένα πραγματικό show τέχνης. Οι σχεδιαστές και οι διάσημοι δημιουργούν ένα θέαμα που να ξεχωρίσει σε ένα πλήθος από κοινότυπες εμφανίσεις.

Όλα αυτά για την προβολή! Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούν να φορεθούν αυτές οι τόσο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πραγματική ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Young, Bold, and Regal (@youngboldandregal)

Keywords
Τυχαία Θέματα