Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά…»

21:33 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “I Love Σου Κου”. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων σχολίασε τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision αλλά και την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου.

«Είναι διαγωνισμός βλακείας. Αυτό συμβαίνει στη σημερινή εποχή. Ποιος θα είναι πιο βλάκας

και θα κάνει τη μεγαλύτερη χαζομάρα. Ποιος θα γίνει viral για το οποιονδήποτε λόγο. Τη Μαρίνα Σάττι την εκτιμώ, όμως, αυτή η στιγμή της με απογοητεύει σε όλα της. Δεν μπορώ να σχολιάσω την εμφάνιση ενός ανθρώπου όταν αυτό που κάνει με θίγει σαν Έλληνα. Όταν βγαίνουμε έξω και προβάλλουμε την εικόνα μας, έχουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους.

Ούτε χασμουριόμαστε στους δημοσιογράφους, ούτε δείχνουμε τα οπίσθιά μας στο Instagram για να δείξουμε πόσο πολύ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα, σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Η εμφάνισή της δεν μου άρεσε καθόλου και το ρούχο είναι σαν σακούλα σκουπιδιών. Το video clip είναι για τα σκουπίδια και οτιδήποτε προσβάλει τους Έλληνες» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τη Μαρίνα Σάττι.

Για την Έλενα Παπαρίζου, ο Περικλής Κονδυλάτος τόνισε: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο γιατί καθρεφτίζουν το φως από παντού. Για την αισθητική της Eurovision που υπάρχει glitter, δεν ήταν λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα