Σπύρος Μπιμπίλας για Μαρίνα Σάττι: «Εγώ είμαι μαζί της – O καλλιτέχνης πρέπει να έχει πολιτική άποψη»

22:48 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

O Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σουσου”. Ο ηθοποιός και βουλευτής τάχθηκε υπέρ της Μαρίνας Σάττι για τη στάση της με τα χασμουρητά και τις γκριμάτσες απέναντι στην εκπρόσωπο του Ισραήλ στη Eurovision.

«Εγώ είμαι με τη Μαρίνα Σάττι. Μπορεί το τραγούδι να μη μου άρεσε στην αρχή πολύ, αλλά μετά μου άρεσε. Ο κάθε καλλιτέχνης έχει δικαίωμα, ακόμα κι αν πηγαίνει με το κρατικό κανάλι, να έχει πολιτική άποψη και να κάνει κάτι. Εγώ πιστεύω

ότι μετά την πίεσαν να πει ότι ήταν τυχαίο. Δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο και καλά έκανε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για την αθώωση του ηθοποιού Γιώργο Καρκά, που είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είμαι πολύ ευτυχής που τελικά δικαιώθηκε ο φίλος μου ο Γιώργος κι έτσι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Όμως, αυτοί που τον έσυραν στις φυλακές και στα δικαστήρια αναίτια, αλλά και όσοι των διέσυραν δια μέσω εκπομπών και δημοσιευμάτων, θα πρέπει να λογοδοτήσουν, γιατί χωρίς να γνωρίζουν είχαν πάρει αποφάσεις για το αν είναι βιαστής ή όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα