H Ντέμι Μουρ στις Κάννες με την ταινία «The Substance»

 (Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP)

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση της με τον τότε σύζυγο της Μπρους Γουίλις για την ταινία του «Το πέμπτο στοιχείο» (1997), η Ντέμι Μουρ επέστρεψε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών.

Όπως δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός «έχουν περάσει 27 χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν στις Κάννες για το Φεστιβάλ και είναι η πρώτη που συμμετέχω με μία ταινία», αναφερόμενη στο «The Substance» της Γαλλίδας Κοραλί Φαρζά, που κάνει πρεμιέρα στις 20

Μαΐου.

Η ταινία που περιλαμβάνεται στο Διαγωνιστικό, είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα body horror με φεμινιστική ματιά (gory, αλλά και με χιούμορ, κατά το Deadline), που περιστρέφεται γύρω από ένα νέο προϊόν, το «The Substance», το οποίο υπόσχεται να μεταμορφώσει τους ανθρώπους στην καλύτερη εκδοχή των ονείρων τους.

Το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, διαρκείας μόλις 40 δευτερόλεπτων, δίνει μία πρώτη γεύση: «Ονειρευτήκατε ποτέ μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Νεότερη, πιο όμορφη, πιο τέλεια; Μία και μόνο ένεση ξεκλειδώνει το DNA σας…»

Ενώ η σύνοψη προσθέτει: «… Και υπάρχει μόνο ένας κανόνας: Μοιράζεστε τον χρόνο. Μια εβδομάδα για εσάς. Μια εβδομάδα για τον νέο εαυτό σας. Επτά μέρες η κάθε μία. Τέλεια ισορροπία. Εύκολο. Σωστά;  Αν σεβαστείτε την ισορροπία… τι θα μπορούσε να πάει στραβά;».

Η Ντέμι Μουρ στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης», Φεστιβάλ Καννών, 17 Μαΐου 2024. (Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Συμπρωταγωνιστούν η Μάργκαρετ Κουόλι -η οποία είναι και στο καστ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» (διόλου τυχαία η παρουσία της Ντέμι Μουρ στην πρεμιέρα του Έλληνα σκηνοθέτη)- και ο Ντένις Κουέιντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιώργος Λάνθιμος, Έμμα Στόουν στις Κάννες για την πρεμιέρα του «Kinds of Kindness»

Το «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα δίχασε τις Κάννες

«Furiosa»: Το πρίκουελ του Mad Max ξεσήκωσε τις Κάννες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντέμι Μουρ, Κάννες, The Substance,ntemi mour, kannes, The Substance