Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τη μαχαίρωσε 15 φορές σε όλο το σώμα με κουζινομάχαιρο

Απολογία στον εισαγγελέα του 50χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει 40χρονης συζύγου του στο Μενίδι, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Νέες πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη γυναικοκτονία στο Μενίδι, όταν 50χρονος αφαίρεσε τη ζωή της εν διαστάσει 40χρονης συζύγου του, μέσα στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, το θύμα έφερε περίπου 15 μαχαιριές σε όλο το σώμα (κοιλιά, στήθος, λαιμό, χέρια

και πόδια) από κουζινομάχαιρο, που είχε πάρει από το σπίτι του ο 50χρονος.

Εις βάρους του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στην αρμόδια ανακρίτρια με σκοπό να απολογηθεί.

Ο 50χρονος δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η απολογία του 50χρονου

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, αντιδρούσε για τη νέα σχέση της 40χρονης ενώ παραδέχθηκε προανακριτικά πως της είχε στήσει καρτέρι την ημέρα της δολοφονίας, καθώς ήξερε την ώρα που έφευγε από το σπίτι της για να πάει στην εργασίας της.

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω τη γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και τη μαχαίρωσα…», φέρεται να ομολόγησε.

Της είχε βάλει το κεφάλι σε κουβά με χλωρίνη όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί

Σε μία άκρως αποκαλυπτική ομολογία προχώρησε ο αδελφός και η νύφη της 40χρονης γυναίκας.

«Κάθε βδομάδα ήμασταν στην Αστυνομία. Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επόμενη τον βγάζανε. Εμείς το ζούμε αυτό συνέχεια. Του έκανε μήνυση του αδερφού μου. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει και τον αδερφό μου και εμένα, όλη την οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σύζυγος του αδερφού του θύματος επιβεβαίωσε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, στην κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε κουβά με χλωρίνη».

«Αυτός έπινε, ήταν αλκοολικός. Όταν έπινε, νόμιζε ότι όλοι τον αδικούσαν», πρόσθεσε ο αδερφός της 40χρονης.

«Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό. Την παρακολουθούσε, την απειλούσε. “Θα σας σκοτώσω όλους και τα παιδιά”, έλεγε. Πολλές φορές έσπρωχνε και τη μικρή, και τον μικρό τον είχε χτυπήσει», ολοκλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑΓυναικοκτονία στο Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον αμετανόητο πρώην σύζυγοΓυναικοκτονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» (βίντεο)Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τέσσερα βίντεο που τρομάζουν αποκαλύπτοντας την αγριότητα του δράστη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Μενίδι,gynaikoktonia, menidi