Ναμίμπια: Ιπποπόταμος επιτίθεται σε σκάφος γεμάτο τρομοκρατημένους τουρίστες (βίντεο)

Άγιο είχαν οι εκδρομείς μιας κρουαζιέρας με σκάφος στον ποταμό Τσόμπε στη Ναμίμπια στις 22 Μαρτίου, όταν συνάντησαν ένα κοπάδι ιπποπόταμων να κάνει μπάνιο στο νερό.

Κάμερα κατέγραψε την στιγμή που ένας από αυτούς επιτέθηκε στο σκάφος δαγκώνοντας επανειλημμένα την εξωλέμβια μηχανή του με τα τεράστια σαγόνια του, αναφέρει η Daily Mail.

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο καπετάνιος είχε πλησιάσει την ομάδα από «ασφαλή απόσταση» όταν ξαφνικά ένας μεγάλος, αρσενικός ιπποπόταμος

όρμησε στο σκάφος, προφανώς γιατί ένιωσε ότι απειλείται.

Ο καπετάνιος ανέλαβε αμέσως δράση και προσπάθησε να διευκολύνει τη διαφυγή, αλλά το σκάφος βρισκόταν στο έδαφος κάτω από ρηχά νερά, αφήνοντάς το στο έλεος του τεράστιου θαλάσσιου θηλαστικού.

Ο ιπποπόταμος άνοιξε το τεράστιο στόμα του και άρχισε να μασουλάει την εξωλέμβια μηχανή του σκάφους, αφήνοντας ραγισμένο το πλαστικό περίβλημα.

Η Jackie Boshoff, η οποία βρισκόταν στην εκδρομή στο ποτάμι τη στιγμή του περιστατικού, λέει ότι «πραγματικά δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβαινε».

Θυμήθηκε πώς το σκάφος προσέγγισε το κοπάδι των ιπποπόταμων με τον ίδιο τρόπο που «ο καπετάνιος μας το κάνει πάντα, και το κάνει εδώ και πάνω από 13 χρόνια σε αυτό το κανάλι».

Εξήγησε ότι το κοπάδι είναι «γνωστό ότι μερικές φορές είναι επιθετικό» και ότι ο καπετάνιος είναι «πάντα σε επιφυλακή για τέτοιου είδους συμπεριφορά».

Related...Μετά από 7 χρόνια ανακάλυψαν ότι ο ιπποπόταμος της Οσάκα είναι στην πραγματικότητα θηλυκόςΙπποπόταμος επιτέθηκε σε αγοράκι 2 ετών, πήγε να το καταπιεί και το έφτυσε ζωντανόΒίντεο: Τι συνέβη όταν ένα μωρό ιπποπόταμος πήγε να παίξει με έναν κροκόδειλο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναμίμπια, Ιπποπόταμος,namibia, ippopotamos