Baking: Η τεχνική στο μακιγιάζ που αντικαθιστά το contouring

Baking is the new contour… Αυτό υποστηρίζει η διάσημη επιχειρηματίας που beauty influencer Huda η οποία πάντα χρησιμοποιεί tricks και τεχνικές για να σμιλεύσει το πρόσωπο!

Θυμίζω πως “αυτοκράτειρα” του contouring αλλά και της μεθόδου baking για πιο λεπτά χαρακτηριστικά εξακολουθεί να είναι η Kim Kardashian η οποία και μας μύησε στη μαγεία και τη δυνατότητα που έχει το μακιγιάζ να μας κάνει για παράδειγμα τα ζυγωματικά μοντέλου.

Τώρα με την στροφή που γίνεται στο πιο φυσικό

make up look, η ανάγκη για πολυχρηστικά προϊόντα και γενικά όχι οι υπερβολές οδήγησαν ακόμα και τη Huda να πει όχι στο καφέ contour stick, όχι στο καλυπτικό foundation και ΝΑΙ στην πούδρα.

Δες το video για να καταλάβεις πως με μια πούδρα σε μορφή σκόνης και τις κατάλληλες κινήσεις μπορείς να κάνεις κοψίματα στο πρόσωπο και να του δώσεις φως!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HUDA BEAUTY (@hudabeauty)

Έτσι ανυψώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της χρησιμοποιώντας ένα βελούδινο beauty sponge και μια πούδρα πιο ανοιχτή από τον τόνο της επιδερμίδας της. Εφαρμόζει στη συνέχεια στο άκρος των χειλιών για τέλεια ζυγωματικά, κάτω από τα χείλη, στη μύτη για να την λεπτύνει, στο μέτωπο για λάμψη και φυσικά στα μάτια για γατίσιο βλέμμα.

Ουσιαστικά αντικαθιστά το bronzer με την πούδρα και δεν βαραίνει το πρόσωπό της με υπερβολικό μακιγιάζ.

Φυσικά για να σταθεροποιηθεί καλύτερα η baking powder αλλά και δείξει ωραίο το αποτέλεσμα έχει ενυδατωμένη επιδερμίδα και ελαφρύ κονσίλερ ως foundation.

Ανάλογα το σχήμα του προσώπου σου και τι θες να τονίσεις ή να καλύψεις υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνεις την τεχνική “ψησίματος” στο πρόσωπο!

Δες τι μπορείς να κάνεις για τέλεια ζυγωματικά, το εφαρμόζουν και τα μοντέλα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HUDA BEAUTY (@hudabeauty)

Μην ξεχάσεις να “σβήσεις” με ένα πινέλο την πούδρα για να αφομοιωθεί φυσικά στο πρόσωπο.

faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα