Μαζική δηλητηρίαση για παιδιά δημοτικού από σχολικά γεύματα στη Λαμία: «Ζήσαμε έναν πραγματικό εφιάλτη» λένε οι γονείς - 3 στο νοσοκομείο (βίντεο)

Μαζική δηλητηρίαση για παιδιά δημοτικού από σχολικά γεύματα στη Λαμία: «Ζήσαμε έναν πραγματικό εφιάλτη» λένε οι γονείς - 3 στο νοσοκομείο (βίντεο)ggakisFri, 05/17/2024 - 12:42

Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης αρκετά παιδιά στη Λαμία από τα σχολικά γεύματα με τρία από αυτά να χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο, καθώς καα μία δασκάλα.

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς το φαγητό που έδωσαν τα παιδιά είχε πρόβλημα

και διαπιστώθηκε όχι μόνο σε ένα σχολείο της πόλης, αλλά και σε άλλα.

Μόνο στο 7ο Δημοτικό τα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι τουλάχιστον 15, με διαρκείς εμετούς και διάρροιες, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των παιδιών με ανάλογα συμπτώματα από το Δημοτικό Σχολείο Μοσχοχωρίου και το 14ο Δημοτικό. Περιστατικά αναφέρθηκαν και στο Δημοτικό Κομποτάδων - Μεξιατών.

«Ζήσαμε έναν πραγματικό εφιάλτη», λέει μητέρα μαθητή έξω από την Εισαγγελία Πρωτοδικών λέγοντας ότι στα μακαρόνια με κιμά που έφαγαν τα παιδιά πρέπει να υπήρχε πρόβλημα.

Οι γονείς σύμφωνα με το σύμφωνα με το κατέφυγαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, το πρωί ζητώντας να γίνει έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες.

«Ζήσαμε έναν πραγματικό εφιάλτη», λέει μητέρα μαθητή έξω από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και προσθέτουν μιλώντας στο LamiaReport, ότι οι ώρες που κύλησαν μέχρι να επανέρθει το χρώμα στα μάγουλα των παιδιών τους, ήταν ατέλειωτες και εφιαλτικές.

Να σημειώσουμε ότι με τροφική δηλητηρίαση πήγαν στο Νοσοκομείο τουλάχιστον τρία παιδιά από το Δημοτικό Μοσχοχωρίου και μία δασκάλα, ενώ εκτός από τα δεκάδες άλλα παιδιά υπήρξαν κι άλλοι ενήλικες που είχαν την ατυχία να δοκιμάσουν από το φαγητό του σχολικού πακέτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την Εισαγγελία δόθηκε η οδηγία να καταγράψουν όλα τα περιστατικά στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/sxolio.jpg?itok=-q1P7qjF
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαζί, Λαμία, Ζήσαμε, - 3,mazi, lamia, zisame, - 3