Ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι η υποβολή αιτήσεων για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τη σχολική περίοδο 2024-2025 θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου 2024, και ώρα 00.00.01 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 23.59.59.

Επισημαίνεται πως στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς εγγράφονται παιδιά ηλικίας από 12 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα:

Την
1η Σεπτεμβρίου στα Βρεφικά Τμήματα εγγράφονται βρέφη ηλικίας από 12 μηνών (συμπληρωμένη έως την 31.8.2024) έως 2,5 ετών.Την 1η Σεπτεμβρίου στα Νηπιακά Τμήματα εγγράφονται νήπια ηλικίας από 2,5 ετών (συμπληρωμένη την 31.8.2024) και έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.   

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να συμπληρώνουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagpar.intellisoft.gr/ σύμφωνα με οδηγίες «Βοήθεια εγγραφής» και «Οδηγίες Preschool» που αναφέρονται παρακάτω.

Για να εκτυπώσετε την «Βοήθεια εγγραφής» παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ

Για να εκτυπώσετε τις «Οδηγίες Preschool» παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ

Υπογραμμίζεται ότι όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να επισυναφθούν  ψηφιακά στην ηλεκτρονική αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα δικαιολογητικά, τη διαδικασία εγγραφής και τους όρους φιλοξενίας δείτε ΕΔΩ

The post Ξεκινούν το Σάββατο 18 Μαΐου οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς Δήμου Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκινούν, Σάββατο 18 Μαΐου, Δήμου Αγίας Παρασκευής,xekinoun, savvato 18 maΐou, dimou agias paraskevis