Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής (19/05)

Αναλυτικά:Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο οίκο σου, και αυτή την περίοδο αποζητάς την συντροφιά και την παρέα των άλλων. Νιώθεις εξαρτημένος/η από τις διαθέσεις του/της συντρόφου σου, κάτι που σου προκαλεί ανασφάλεια. Για να γίνεις αποδεκτός/ή στο περιβάλλον σου, προσπαθείς να είσαι διπλωματικός/ή ώστε να μην διαταραχθεί το κλίμα. Ωστόσο, με τον Άρη στον Κριό στον 1ο οίκο σου και ιδιαίτερα το απόγευμα, όταν σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη, η πολλή διπλωματία σε κουράζει. Γίνεσαι ευερέθιστος/η και ξεσπάς τα νεύρα σου σε όποιον/α βρεθεί μπροστά σου. Εκεί που ήσουν

υπομονετικός/ή και μειλίχιος/α, ξαναβρίσκεις την αυθόρμητη φύση σου και γίνεσαι ανυπόμονος/η και παρορμητικός/ή, βγάζοντας βιαστικά συμπεράσματα και κρίσεις.

Ταύρος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να εργάζεσαι, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο οίκο σου. Ακόμα και αν δεν εργάζεσαι, σίγουρα θα βρεις κάτι να ασχοληθείς στο σπίτι και να το τακτοποιήσεις. Είναι καλή ημέρα για να θέσεις προτεραιότητες, να οργανώσεις το πρόγραμμά σου, να τακτοποιήσεις τα πράγματά σου, να καθαρίσεις και να ξεσκαρτάρεις. Το απόγευμα, όταν η Σελήνη σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 12ο οίκο σου, πιθανόν να προκύψει κάτι που θα ερεθίσει το νευρικό σου σύστημα. Η πρόσθετη κούραση μπορεί να σου προκαλέσει νεύρα και να εξαντλήσει την ενέργειά σου, αφήνοντάς σε εξουθενωμένο/η. Προσπάθησε να ηρεμήσεις για να μην αντιμετωπίσεις ενοχλήσεις στο στομάχι και τα έντερα από το άγχος και φρόντισε να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς νωρίς.

Δίδυμος

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 5ο οίκο σου θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου, τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο και την ψυχαγωγία σου. Θα νιώσεις έντονα ρομαντικά συναισθήματα σε ερωτικό επίπεδο. Ωστόσο, θα πρέπει να διαχωρίσεις τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου σε σχέση με τις φιλίες και τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο, γιατί με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 11ο οίκο σου, είναι πιθανό το απόγευμα να προκύψουν εντάσεις και προστριβές με κάποιον/α από τον φιλικό σου κύκλο. Ο/Η σύντροφος μπορεί να νιώσει πως δεν σε ικανοποιεί και ίσως ξεκινήσεις μια άλλη σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, ή μπορεί κάποιος/α να προκαλέσει τον/την αγαπημένο/η σου και να μαλώσουν. Διαμάχες ενδέχεται να προκύψουν και με τα παιδιά σου.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο οίκο σου, αναμοχλεύεις το παρελθόν, ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένειά σου, και αποζητάς την αποδοχή και την αγάπη τους. Γίνεσαι υπερπροστατευτικός/ή, κολλάς επάνω στους δικούς σου σαν στρείδι, με αποτέλεσμα να τους πνίγεις. Αν και γενικά θα είσαι φροντιστικός/ή και αγαπησιάρης/α, τις απογευματινές ώρες μπορεί να το παρακάνεις με την προσκόλληση, προκαλώντας αντιδράσεις. Θα είσαι εύθικτος/η, θα νευριάσεις και θα πληγωθείς. Αν εργάζεσαι σήμερα, θα πρέπει να ισορροπήσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις με τις οικογενειακές υποχρεώσεις, καθώς και τα δύο δεν θα συνδυάζονται εύκολα. Το χειρότερο είναι πως θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και δεν θα μπορείς να δεις λογικά και αντικειμενικά τι συμβαίνει, κάτι που θα σου φέρει ακόμη περισσότερους μπελάδες.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο οίκο σου, και κάποιες πληροφορίες που θα πρέπει αρχικά να ερευνήσεις θα σε οδηγήσουν σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες που θα επηρεάσουν καταλυτικά τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Γενικά, θα έχεις κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση, ανάγκη για κίνηση και δραστηριοποίηση, και είναι πιθανό να κανονίσεις μια εκδρομή ή να συναντηθείς με αδερφικά και συγγενικά πρόσωπα. Απόφυγε τις συναντήσεις το απόγευμα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 9ο οίκο σου, και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εντάσεις και προστριβές κατά τη διάρκεια των συζητήσεών σας. Θέματα νομικής φύσης, πληροφοριών, συμφωνιών και συμβολαίων θα είναι πηγή έντασης για εσένα. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η, καθώς η κρίση σου δεν θα είναι αντικειμενική.

Παρθένος

Με τη Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο οίκο σου, θα ασχοληθείς με θέματα που σε καλύπτουν συναισθηματικά και οικονομικά. Θα θελήσεις να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου και να πάρεις τον έλεγχο, καθώς σήμερα τονίζονται οι υλιστικές σου διαθέσεις. Το απόγευμα, η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 8ο οίκο σου, και είναι πιθανό να προκύψουν υπερβολικά έξοδα, ανασφάλειες και νεύρα σχετικά με την οικονομική σου κατάσταση. Είναι σημαντικό να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα, καθώς αυτό θα επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σου, την συναισθηματική σου κάλυψη και ασφάλεια. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικά ρίσκα, τυχερά παιχνίδια ή οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που αφορούν τα δικά σου χρήματα ή του/της συντρόφου.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου στον 1ο οίκο, θα έχεις μια ημέρα που θα θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και ό,τι σε ευχαριστεί. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, και ειδικά ο αισθηματικός τομέας, θα επηρεαστούν άμεσα, καθώς ό,τι κάνεις θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σου. Το πιθανότερο είναι να εστιάσεις υπερβολικά στον εαυτό σου, προκαλώντας την οργή του/της συντρόφου σου, ο οποίος/η οποία δεν σκοπεύει να κάνει πίσω εύκολα, κυρίως τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 7ο οίκο σου. Αυτό θα οδηγήσει σε προκλήσεις και επιθετικότητα από την πλευρά του/της συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να μην αποφύγετε τον καβγά. Το θετικό είναι πως όσο γρήγορα ξεσπάσει η μπόρα, τόσο γρήγορα θα καταλαγιάσει, γι’ αυτό προσπάθησε να μην δώσεις περαιτέρω σημασία.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να έχει περάσει στον Ζυγό στον 12ο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς από τον κόσμο και να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου και τα κρυμμένα σου συναισθήματα. Θα αναμοχλεύεις το παρελθόν και θα αισθάνεσαι πιο ευαίσθητος/η απέναντι σε ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να απομονωθείς, καθώς μπορεί να νιώθεις αδιάθετος/η, ειδικά τις απογευματινές ώρες, όταν η Σελήνη σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 6ο οίκο σου. Είναι πιθανό να έχεις κρυολογήσει ή να έχεις εξαντλήσει τον οργανισμό σου λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών σου, τόσο στον εργασιακό σου χώρο όσο και στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα χρόνων, προκαλώντας ανασφάλειες και φοβίες.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να κάνεις αρκετές αναθεωρήσεις σχετικά με τους στόχους που αφορούν το μέλλον σου. Ερευνάς πληροφορίες που λαμβάνεις, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα κάποια πράγματα, συζητάς με ανθρώπους από τον φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο και εκτιμάς ποια σχέδια αξίζει να προωθήσεις και ποια όχι. Ωστόσο, τα σχέδιά σου μπορεί να βρίσκουν αντίθετο/η τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο και να λογομαχήσετε έντονα τις απογευματινές ώρες, όταν η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 5ο οίκο σου. Ο/Η σύντροφός σου θα είναι επιθετικός/ή και προκλητικός/ή απέναντί σου, κυρίως αν αντιληφθεί ότι προτιμάς την παρέα των φίλων σου από τη δική του/της. Γενικότερα, θα έχεις κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση, κάτι που δεν θα του/της αρέσει καθόλου, καθώς θα σε θέλει μόνο για εκείνον/η.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο θέματα επαγγελματικά, στα οποία δίνεις μεγάλη βαρύτητα. Αν εργάζεσαι σήμερα, θα είσαι αρκετά δραστήριος/α και κινητικός/η προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου φήμη, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια κοινωνική υποχρέωση ή ένα επαγγελματικό γεύμα/συνάντηση κ.λπ. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να λείψεις αρκετές ώρες από το σπίτι, κάτι που δεν θα αρέσει στην οικογένειά σου και θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Είναι πιθανό να παρουσιαστούν κόντρες και ρήξεις με ένα γυναικείο πρόσωπο, και ακόμη και παροδικά, η σχέση σας να περάσει από δύσκολες στιγμές. Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό είναι να μην ανακατεύεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου και να μην δίνεις περισσότερη σημασία από όσο αξίζει σε αυτές τις καταστάσεις, διότι όλα θα είναι παροδικά και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 9ο σου οίκο φέρνει την ανάγκη να προωθήσεις τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου και να επεκτείνεις την κοινωνική σου παρουσία. Είναι μια ημέρα που σχεδιάζεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, εκτός αν έχεις εξετάσεις και πρέπει να επικεντρωθείς στις μελέτες σου. Είναι πιθανό να θέλεις να περάσεις χρόνο έξω από το σπίτι, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ή να επιλέξεις να μείνεις μέσα για μελέτη. Τις απογευματινές ώρες, η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 3ο σου μπορεί να δημιουργήσει τάσεις εντάσεων, ειδικά σε μετακινήσεις ή σε επικοινωνιακά θέματα. Να είσαι προσεκτικός/η στις ενέργειές σου και να αποφεύγεις τις συγκρούσεις, είτε στον δρόμο είτε στο σπίτι με τα αδέρφια σου.

Ιχθύς

Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο σου οίκο φέρνει έντονες εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθήματα, καθώς και έντονες ανασφάλειες. Μπορεί να νιώθεις δυνατά συναισθήματα όπως αγάπη, μίσος, ζήλεια και ανασφάλεια. Αυτά τα συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σου και να προκαλέσουν διαμάχες και καυγάδες, ειδικά σε θέματα οικονομικά και κληρονομικά. Είναι προτιμότερο να εκτονώσεις αυτήν την ένταση μέσω του σεξουαλικού ενδιαφέροντος με τον ερωτικό σου σύντροφο, αντί να μπλέξεις σε διαμάχες. Ο σεβασμός και η επικοινωνία είναι σημαντικά για να αντιμετωπίσετε αυτές τις συναισθηματικές εξάρσεις. Απόφυγε τις επιθετικές αντιδράσεις και προσπάθησε να είσαι ανοιχτός/ή και ειλικρινής με τον ερωτικό σου σύντροφο για να ξεπεράσετε αυτές τις δυσκολίες μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα