Άρης : Κουέστα ή Χουτεσιώτης; Τι θα κάνει ο Μάντζιος;

Δύο ματς, δύο ιστορικά παιχνίδια, δύο αγώνες που ο Άρης θέλει να πάρει. Το να κόψει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας είναι στο μυαλό όλων πια σαν ένα μικρό… νταμπλ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τι θα κάνει ο Μάντζιος; Κουέστα ή Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια.

O Αρης διάγει μια

δική του «Μεγάλη Εβδομάδα» ξεκινώντας από την αναμέτρηση της Κυριακής. Απόψε, το αποτέλεσμά του με τον ΠΑΟΚ (20:00 Novasports) θα κρίνει τον πρωταθλητή και το άλλο Σάββατο στον Βόλο με τον Παναθηναϊκό τον Κυπελλούχο Ελλάδας.

Πολλοί έχουν αναφέρει πως ο Άρης δεν είχε προβλήματα πριν από το μεγάλο τελικό, αλλά τελικά απέκτησε. Δεν τίθεται θέμα του τι θα κάνει ο Άκης Μάντζιος. Όλοι οι παίκτες πρώτης γραμμής θα είναι στο αρχικό σχήμα. Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Μορόν, Νταρίντα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν ανάσα.

Μια απορία υπάρχει. Τι θα κάνει ο τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια αλήθεια; Και υπάρχει και λόγος να το σκέφτεται ο Έλληνας κόουτς, πέρα από το αγωνιστικό το τι θα κάνει με τον παίκτη που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια…

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι εδώ και 6 χρόνια είναι το απόλυτο Νο1. Εδώ και κανένα 3μηνο, όμως, δεν λέει να πει το ναι στον Θόδωρο Καρυπίδη για επέκταση της συνεργασίας τους. Την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης Χουτεσιώτης βγάζει ανταγωνισμό, παίζει εξαιρετικά και είναι stand by για το call της ανανέωσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα