Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Νεφέλη θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ηλέκτρα, η οποία προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση της ΕΡΤ και σαρώνει την τηλεθέαση.

Η σειρά αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά… χαρτιά της δημόσιας τηλεόρασης τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’70 για να μας περιγράψει την ιστορία μιας γυναίκας καταπιεσμένης από τις συμβάσεις της εποχής και τον καθωσπρεπισμό μιας μικρής κοινωνίας ενός νησιού.

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Νεφέλη θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής

σειράς, η Νεφέλη θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων που θα έρθουν στην Ηλέκτρα.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα θα κατεβεί τα σκαλιά του σπιτιού της και θα αντικρίσει ολόκληρη την οικογένεια της να την περιμένει στο σαλόνι.

Τότε, όλοι θα την δούνε με το δεξί της χέρι να κρατάει ένα μαχαίρι. Με τρεμάμενη φωνή απειλεί πως είναι έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν την αφήσουν να είναι με τον Παύλο. Η Ηλέκτρα παγώνει μπροστά σε αυτό το θέαμα.

Θυμίζουμε πως όταν είχε βρεθεί αντιμέτωπη με το αδίστακτο πρόσωπο του Ρέπανου,  ο Παύλος έκανε τα πάντα για να την σώσει καθώς η νεαρή κοπέλα είχε βιώσει τον απόλυτο εφιάλτη όταν βρέθηκε όμηρος στα χέρια ενός αδίστακτου άνδρα.

Για περισσότερες εξελίξεις από την Ηλέκτρα αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ηλέκτρα και Παραλία συνεχίζουν για 2η σεζόν

Ηλέκτρα: Τέλος ο Βρεττός, παθαίνει ανακοπή

Ηλέκτρα: Χαροπαλεύει ο Παύλος μετά από πυροβολισμό

Ηλέκτρα: Η Νεφέλη πιάνει Παύλο και Ηλέκτρα στο κρεβάτι

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα