Σιώπης: Το μέλλον του «δεμένο» με τον Μπουλούτ

Από τη στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα, δεν κοίταξε ξανά πίσω ο Μανώλης Σιώπης. Ολυμπιακός, Πλατανιάς, Πανιώνιος και Άρης ήταν οι εγχώριοι προορισμοί. Στη συνέχεια άφησε τη Super League 1 για την Τουρκία.

Πρώτο

βήμα η Αλάνιασπορ και μετά η απογείωση στην Τραμπζονσπόρ, στην ομάδα που κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Εκεί το απόλαυσε, αλλά με μέτρο. Κάποια στιγμή μπούχτισε.

Γι’ αυτό έφυγε από την Τραπεζούντα μία ώρα αρχύτερα! H απουσία αγγλόφωνου σχολείου στην τουρκική πόλη ζόριζε τον οικογενειακό του βίο.

Ο Ερόλ Μπουλούτ, που τον ανέστησε ποδοσφαιρικά, τον πήρε μαζί του στην Κάρντιφ. Την ώρα που υπήρχαν διάφορα σενάρια για επιστροφή του Έλληνα διεθνή χαφ στην Ελλάδα, εκείνος πακέταρε για Ουαλία.

Με συμβόλαιο σχεδόν 5-6 κατοστάρικα καθαρά πήγε εκεί ο Σιώπης. Σχεδόν 50% κάτω από εκείνα που του πρόσφερε η Τραμπζονσπόρ για ανανέωση της συνεργασίας τους. Τόσο μεγάλη ανάγκη ήταν για εκείνον το να μετακομίσει.

Ο Σιώπης, κι όμως, άντεξε στον demanding κόσμο της Τσάμπιονσιπ μια και έβγαλε χρονιά με 42 αγώνες! Μόνο που η εν αμφιβόλω παραμονή του Τούρκου προπονητή στον πάγκο των «bluebirds» τον έχει βάλει (ξανά) σε σκέψεις στα 30 του μολονότι το συμβόλαιό του «τρέχει» μέχρι το 2026. Λέτε να έχουμε καμία ανατροπή; Κάποιοι υποστηρίζουν πως και η νέα σεζόν θα τους βρει μαζί έστω και εάν ο Μπουλούτ κοουτσάρει αλλού.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα