Χάιντενχαϊμ – Κολονία 4-1 : Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος “δράματος” (highlights)

Επί της ουσίας η Κολονία ήταν η ομάδα που είχε το μεγάλο κίνητρο απόψε στο Χάιντενχαϊμ καθώς με νίκη και ήττα της Ουνιόν Βερολίνου – σε ένα δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο σενάριο – θα μπορούσε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό! Στο μεγαλύτερο μέρος, όμως, του ματς η Χάιντενχαϊμ επιβεβαίωσε και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, την δικιά της εξαιρετική παρουσία στην παρθενική της εμφάνιση στην Μπουντεσλίγκα.

Αυτή δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Πέτυχε

τρία γκολ και θα μπορούσε άλλα τοσα! Το πρώτο στο 16 ήταν κομβικό και είχε λίγη δόση τύχης αφού από το σουτ του Ντίκσι η μπάλα βρήκε στο σώμα του Τσαμπό και άλλαγε πορεία τόσο όσο να μην μπορέσει να αντιδράσει ο Σχβάμπε! Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 και στο 36′ ο Σέσα με σουτ εκτός περιοχής το 3-0!

Στην επανάληψη “θυμήθηκε” να αντιδράσει η Κολονία, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ. Τα κατάφερε μια φορά με κοντινή κεφαλιά του Τίγκες στο 64′. Η Χάιντενχαιμ σε πιο ανοιχτούς χώρους έβγαλε καλές αντεπιθέσεις στο τελευταίο 20λεπτο σημειώνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ, με τον Μπέστε στο 78′.

Το τελικό 4-1 αντικατοπτρίζει τόσο την εικόνα του αγώνα όσο, σε έναν μεγάλο βαθμό, και το στίγμα των δύο ομαδων στη φετινή σεζόν! Μια χαρά η 8η θέση για τους νεοφώτιστους ενώ η Κολονία με την πλούσια ιστορία (δύο πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και φιναλίστι του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1985) οδεύει, δίκαια στο δρόμο που της άξιζε έτσι όπως πορεύθηκε σε όλη τη σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα