H SEAT θα μπει στην μάχη των ηλεκτρικών όταν έρθει η ώρα

Κόντρα σε όσα ακούγονταν εδώ και μερικούς μήνες, η SEAT όχι απλά έχει μέλλον αλλά σκοπεύει να μπει δυναμικά στη μάχη των ηλεκτρικών μοντέλων, όταν αυτό θα έχει εμπορικό νόημα.

Υπήρχε καιρό τώρα φημολογία σχετικά με το μέλλον του brand αλλά ο επικεφαλής των SEAT and CUPRA, Wayne Griffiths, έδωσε τέλος στα όποια σενάρια. Κόντρα σε πρόσφατη δήλωση του προέδρου της Volkswagen,

Thomas Schäfer, που έλεγε πως η CUPRA είναι το μέλλον της SEAT.

Ο Griffiths έριξε το μπαλάκι στη «μαμά εταιρεία» σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αλλά τόνισε πως όταν η δημιουργία ενός ηλεκτρικού οχήματος που θα κοστίζει κάτω από τα 20 χιλιάδες ευρώ θα αποφέρει κέρδη, τότε θα δούμε ένα τέτοιο μοντέλο με το σήμα της SEAT. Άσχετα από το γεγονός πως αυτή τη στιγμή, όλο το focus είναι στην CUPRA.

Παρά αυτό το δεδομένο, η SEAT θα παρουσιάσει σύντομα τα ανανεωμένα Ibiza και Arona. Και όπως τόνισε ο Griffiths, τα δύο brands θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία: «Υπάρχει χώρος στην αγορά και για τις δύο μάρκες και η μία δεν επηρεάζει την άλλη. Κάποιες φορές πρέπει να θέσεις προτεραιότητες κι αυτό για το καλό της εταιρείας, των εργαζομένων και για το μέλλον».

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα