Μπέττυ Μαγγίρα για Αλευρά – Καλούτα: “Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους”

“Θεωρώ ότι ο Ζερόμ και ο Θανάσης μπήκαν σε μια διαδικασία, επειδή ενοχλήθηκαν με τα σχόλια που άκουσαν, να απαντήσουν με θυμό” δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Θανάσης Αλευράς στη Real L!fe για τη μετάδοση της φετινής Eurovision, η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε για τον σχολιασμό του φετινού διαγωνισμού από τους εκφωνητές της Ελλάδας

και για το λάθος που θεωρεί ότι υπέπεσαν.

«Θεωρώ ότι ο Ζερόμ και ο Θανάσης μπήκαν σε μια διαδικασία, επειδή ενοχλήθηκαν με τα σχόλια που άκουσαν, να απαντήσουν με θυμό. Και νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους. Δεν είναι κακό που δεν ξέρει τη διάδοχο, στέλνουμε τον Θανάση γιατί μας αρέσει σαν καλλιτέχνης, το χιούμορ του, το ύφος τους, όλα αυτά που πρεσβεύει» δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όμως, πάει εκεί και είναι η φωνή της Ελλάδας για να δούμε εμείς έναν διαγωνισμό. Θέλω να δω αυτή που βλέπω ποια είναι, πρέπει να μου το πει αυτός που εκφωνεί και παρουσιάζει. Θα προτιμούσα να πει αντί δεν μου αρέσουν οι μπάμιες, συγγνώμη παιδιά το κάναμε πρώτη φορά, κάναμε και κάποια λάθη. Σας ζητούμε συγγνώμη. Νομίζω τότε κανείς δεν θα τους έλεγε κάτι» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπέττυ Μαγγίρα, Αλευρά – Καλούτα, “Αυτό,betty mangira, alevra – kalouta, “afto