«Η πατρίδα μπορεί! Οι Έλληνες το αξίζουμε»: Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Μιχάλη Αγγελόπουλου

Στη δημοσιότητα έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Αγγελόπουλος το πρώτο του προεκλογικό σποτ στο «δρόμο» για τις Ευρωεκλογές της 9 ης Ιουνίου.

Με τον ιστορικό χώρο του Ζαππείου σε πρώτο πλάνο και μέσα σε ένα βίντεο 1 λεπτού και 49 δευτερολέπτων ο κ. Αγγελόπουλος περιγράφει τη σημασία των επερχόμενων εκλογών για τη χώρα μας σε μια κρίσιμη συγκυρία για την Ευρώπη.

«Στις 9 Ιουνίου αποφασίζουμε για την πορεία

της χώρας μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια περίοδο που η ίδια η Ευρώπη αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις αλλά και κινδύνους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και συνεχίζει: «Να επιβεβαιώσουμε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να προχωρά σταθερά μπροστά και να μην διακινδυνεύσουν όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια».

Δίνοντας το δικό του προσωπικό «στίγμα», ο κ. Αγγελόπουλος επισημαίνει ότι «σε όλη μου τη διαδρομή αγωνίστηκα για τη χώρα μας, αλλά και για το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης», ζητώντας τη στήριξη των πολιτών για «για να εκπροσωπήσω επάξια, με ευθύνη, με γνώση και με πάθος την πατρίδα μας και την παράταξή μας στο ευρωκοινοβούλιο».

«Μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα από όσα ήδη καταφέραμε, να είμαστε διαμορφωτές των κρίσιμων αποφάσεων, δίνουμε δύναμή στην πατρίδα και στηρίζουμε την παράταξη των αλλαγών, της σταθερότητας και της ευθύνης, γιατί η χώρα έχει μόνο ένα δρόμο. Να πορευτεί δυνατά, μπροστά», αναφέρει στη συνέχεια ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, δίνοντας το «σύνθημα» για την κάλπη της 9 ης Ιουνίου: «Η πατρίδα μπορεί! Οι Έλληνες το αξίζουμε».

Δείτε το σποτ:

Keywords
Τυχαία Θέματα