Σεργουλόπουλος: “Έχω παίξει σε ταινία του Κόπολα, φαίνομαι πίσω από την πρωταγωνίστρια θολός”

Για τον Φράνσις Φορντ Κόπολα και την αποθέωση που γνώρισε στο Φεστιβάλ των Καννών μίλησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και οι συνεργάτες του στο «Πρωίαν σε είδον» της Παρασκευής (17/5). Ο παρουσιαστής της Δημόσιας Τηλεόρασης αποκάλυψε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως έχει συμμετάσχει και ο ίδιος σε ταινία του πολυβραβευμένου Αμερικανού σκηνοθέτη, αφήνοντας άφωνο το πλατό.

«Εγώ όταν είχα παίξει στην ταινία του Κόπολα… το έχω ξαναπεί, βρε

παιδιά. Έχω παίξει σε μία ταινία του Κόπολα. Δεν έπαιξα ακριβώς, ήμουν βοηθητικός ηθοποιός. Ήταν μία ταινία μικρού μήκους σε μία σειρά από ταινίες που είχαν βγει στον κινηματογράφο και λεγόταν «Life without Zoe» (Η ζωή χωρίς τη Ζωή) και αναφερόταν σε μία ηρωίδα που την έπαιζε η κόρη του», περιγράφει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τις συνεργάτιδές του να του ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είχε γυρίσματα στην Ακρόπολη με τον Τζιανκάρλο Τζιανίνι. Και εγώ είχα πάει σε ένα καστ. Δεν ήμουν πολύ μικρός, είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και το καστ το είχε κάνει ο Νίκος Σούλης», πρόσθεσε αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

«Καθόμασταν, λοιπόν, στην Ακρόπολη σε σειρές και ερχόντουσαν οι κάμερες και κάναμε μία σκηνή εκεί. Φαίνομαι πίσω από την πρωταγωνίστρια θολός. Σε ευχαριστώ, Χριστιάνα, που μου έδωσες την ευκαιρία να το ξαναπώ αυτό», κατέληξε στην ιστορία του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα