Πολύτιμος ο μέσος της Μπαρτσελόνα, δεν "μετακομίζει" παρά το φλερτ

12:10 30/3/2024 - Πηγή: Contra

Δεν ήταν και η καλύτερη σεζόν φέτος για την ομάδα του Τσάβι , αλλά οι Καταλανοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση της La Liga και στα προημιτελικά του Champions League. Από μια άποψη, η πρόωρη ανακοίνωση της αποχώρησης του Τσάβι από τον σύλλογο φαίνεται να έχει λειτουργήσει θετικά και η ομάδα έχει ανεβάσει την απόδοσή της, όμως τυχόν αποχωρήσεις το καλοκαίρι μπορούν να υπονομεύσουν

την χημεία και δυναμική της ομάδας για την επόμενη σεζόν..

Η απαράδεκτη θητεία του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου άφησε την Μπαρτσελόνα βυθισμένη στα χρέη, γεγονός που σαφώς έχει αντίκτυπο στο επίπεδο των παικτών που μπορούν να έρθουν ή να παραμείνουν. Βέβαια, ένας παίκτης που δεν φαίνεται να πηγαίνει πουθενά παρά τις επίμονες φήμες που τον συνδέουν με μετακίνηση αλλού είναι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, παρά το ενδιαφέρον και την φημολογούμενη πρόταση από Γιουνάιτεντ..

Ο Ολλανδός είναι συχνά το σημείο αναφοράς για τους Καταλανούς, με την ενέργειά του από τη μεσαία γραμμή να αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό του επιθετικού ρυθμού της Μπάρτσα.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά τις νέες φήμες που κυκλοφόρησαν στην επικαιρότητα αυτή την εβδομάδα και οι οποίες υποδηλώνουν ότι η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να πουλήσει τον Ολλανδό, αυτό δεν προκύπτει από κάπου μέχρι στιγμής.

"Ο Φρένκι έχει πει πολλές φορές δημοσίως ότι είναι πολύ χαρούμενος στην Μπάρτσα και μάλιστα ο Λαπόρτα δήλωσε μόλις πριν από λίγες ημέρες ότι ο Φρένκι είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του πρότζεκτ του συλλόγου.

"Έτσι, αυτή τη στιγμή, η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών γίνεται αντιληπτό ότι είναι πολύ ήρεμη", δήλωσε ο Ρομάνο.

Το αν η κατάσταση θα αλλάξει στο τέλος της σεζόν θα εξαρτηθεί τελικά από την οικονομική κατάσταση των "Μπλαουγκράνα" σε εκείνο το σημείο. Είναι σαφές ότι ο σύλλογος πρέπει να βρει χρήματα από κάπου για να μπορέσει να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει στο υψηλότερο επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Όμως, οι πώληση σημαντικών παικτών στέκεται εμπόδιο σε αυτόν τον στόχο και για αυτόν τον λόγο ο ίδιος ο Λαπόρτα είχε δηλώσει με αισιοδοξία πως οι κομβικοί παίκτες δεν θα αποχωρήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κλοπ είναι τρελαμένος με έναν ποδοσφαιριστή του και δεν κοιτά πλέον πίσω

Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για την απόφασή του να μείνει στην Λεβερκούζεν

Keywords
Τυχαία Θέματα