Άρης – ΠΑΟΚ: Η ομάδα του Μάντζιου θέλει να του κάνει το κάζο του αιώνα στο ντέρμπι του «Βικελίδης», κόβοντάς του τον τίτλο

10:22 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το Super Clasico της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ (20:00, Newsit.gr, Novasports Prime) θα είναι αυτό που θα κρίνει και το φετινό πρωταθλητή στη Super League. Οι “κίτρινοι” του Άκη Μάντζιου

θέλουν να δώσουν το πιο… ηχηρό “χτύπημα” στο δικέφαλο του Βορρά”!

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα πριν σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Super League, αλλά ο “αιώνιος” αντίπαλός του, Άρης, είναι αυτός που θα προσπαθήσει να του… σβήσει τη χαρά, σε ένα ιστορικό ντέρμπι στο “Κλ. Βικελίδης”, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να κλείσει με νίκη και θετικό πρόσημο το πρωτάθλημα παίρνοντας την καλύτερη ψυχολογική ώθηση ενόψει του τελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 25 Μαΐου.

Να θυμίσουμε ότι ο Άρης φέτος δεν έχει ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ (0-0 και 0-1 στην Τούμπα, 2-0 στο “Κλ. Βικελίδης”). Εάν το επαναλάβει και απόψε (είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία) τότε η ΑΕΚ (σ.σ. την ίδια στιγμή θα παίζει με τη Λαμία στην OPAP Arena) θα έχει την ευκαιρία να χριστεί πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός από το ερωτηματικό της συμμετοχής του Φραν Βέλεθ. Για πρώτη φορά φέτος δεν βγήκε αποστολή, μια και όλοι οι παίκτες είναι παρόντες στο ξενοδοχείο της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΡΗΣ: Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ζουλ, Βερστράτε, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαβέριο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Σβαμπ, Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον.

Διαιτητής: Γκρίνφελντ

Βοηθοί: Χασά, Γιαρκόνι

VAR: Μπαρ, Ψαρρής

Τέταρτος: Παπαδόπουλος

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

20:00 ΑΕΚ – Λαμία

20:00 Άρης – ΠΑΟΚ

20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η βαθμολογία μετά από εννέα ματς στα πλέι οφ

1. ΠΑΟΚ 77

2. ΑΕΚ 75

3. Ολυμπιακός 73

4. Παναθηναϊκός 71

5. Άρης 54

6. Λαμία 35

To άρθρο Άρης – ΠΑΟΚ: Η ομάδα του Μάντζιου θέλει να του κάνει το κάζο του αιώνα στο ντέρμπι του «Βικελίδης», κόβοντάς του τον τίτλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα