NBA, Όλντριτζ για το πώς χάλασε η σχέση Λέοναρντ - Πόποβιτς: "Ήθελε απλώς να παίζει μπάσκετ, όχι να μάθει τον χάρτη της Αφρικής"

13:07 3/1/2024 - Πηγή: Sport 24

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που ο Κουάι Λέοναρντ αποχώρησε από τους Σπερς για χάρη των Ράπτορς - και πλέον είναι παίκτης των Κλίπερς. Ο τρόπος όμως που ο άνθρωπος που οι Σπερς ήθελαν να χτίσουν την ομάδα γύρω του αποχώρησε δεν άρεσε σε κανέναν, αφού η σχέση των δύο πλευρών είχε διαταραχθεί.

Έχουν περάσει καιρός και αρκετοί ξεχνούν ότι η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο λόγω του τραυματισμού του Λέοναρντ στο γόνατο, ενώ η σχέση του με τον Γκρεγκ Πόποβιτς είχε χαλάσει. Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ αγωνιζόταν τότε στους

Σπερς και μιλώντας στο podcast του - επίσης παλαίμαχου και άλλοτε παίκτη των Σπερς - Στέφεν Τζάκσον αναφέρθηκε σε αυτή την σχέση των δύο ανδρών. Και είπε κάτι που είχε πολύ ενδιαφέρον.

"Δεν θα μιλήσω εκ μέρους όλων, αλλά ο Κουάι δεν ήθελε να κάνει τα άλλα πράγματα που ζητούσε ο Πόποβιτς, ξέρετε αυτά που διδάσκει για την ζωή έξω από το μπάσκετ. Απλώς ήθελε να παίζει μπάσκετ" δήλωσε αρχικά ο Όλντριτζ, για να προσθέσει: "Δεν θέλουν όλοι να μάθουν για το τι συμβαίνει στην Αφρική και τους χάρτες της. Απλώς ήθελε να παίζει μπάσκετ. Δεν λέω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, αλλά απλώς ότι αυτός δεν ήθελε να το κάνει αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα