Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οι υποψήφιοι του αθλητικού χώρου

Αντίστροφη μέτρηση για τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές και πάνω από 150.000 είναι οι πολίτες που θα δουν το όνομά τους να βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για μία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ανάμεσα τους και υποψήφιοι που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο συνδέονται με τον αθλητικό χώρο. Κάποιοι εξ αυτών έχουν εμπειρία από παλαιότερες εκλογικές διαδικασίες ενώ άλλοι έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με τη διαδικασία.

Έντονο το αθλητικό "άρωμα" στους υποψήφιους Περιφερειάρχες

Την περιφέρεια Αττικής

διεκδικεί ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον συνδυασμό "Αττική Μπροστά". Στο παρελθόν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υπήρξε πρόεδρος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού με την οποία μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του Γιούροκαπ το 2010.

Αθλητικό παρελθόν έχει και ο Γιάννης Σγουρός ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την παράταξη "Αττική - Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση" καθώς αγωνίστηκε στον Μίλωνα Νέας Σμύρνης στην Α2 για εννέα χρόνια. Αργότερα ασχολήθηκε ενεργά και με την Άρση Βάρων όπου και υπήρξε αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Από ποδόσφαιρο μέχρι... ακόντιο στις λίστες για τους Περιφερειακούς Συμβούλους

Έντονο είναι το αθλητικό στοιχείο και στις υποψηφιότητες για τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αττικής. Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών έχουν θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Αττική Μπροστά" και επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά, ο αθλητικογράφος και πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η πρώην πρωταθλήτρια στίβου στο αγώνισμα του επί κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Καρούλιας.

Υποψηφιότητα στην περιφέρεια Αττικής στον Δυτικό Τομέα με τον ίδιο συνδυασμό έθεσε και ο πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης, Νίκος Ζαβλανός ο οποίος έχει παρουσία χρόνων στη τοπική αυτοδιοίκηση. Στον Δυτικό Τομέα θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Νίκο Χαρδαλιά και ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή στο γνωστό ριάλιτι Survivor αλλά και η πρωταθλήτρια καράτε, Μαρία Ρηγάτου.

Στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας με την παράταξη "Αττική Μπροστά" ξεχωρίζουν τα ονόματα των πρώην τερματοφυλάκων Νίκου Σαργκάνη και Βασίλη Κωνσταντίνου. Μαζί τους η πρωταθλήτρια του Beach Volley με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, Βάσω Καραντάσιου, ο Ολυμπιονίκης και επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος, η προπονήτρια στίβου, Χριστίνα Γαλανοπούλου και ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης αθλητικών συντακτών AIPS, Γιάννης Δάρας.

Αθλητική παρουσία υπάρχει και στον Νότιο Τομέα των Αθηνών. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης κατεβαίνει ως υποψήφιος με τον Νίκο Χαρδαλιά ενώ μαζί του θα βρίσκεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κικ μπόξινγκ, Μιχάλης Ζαμπίδης,η πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική, Βασιλική Μιλλούση, η αργυρή Ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Βούλα Κοζομπόλη.

Στην "μάχη" της κάλπης στον Νότιο Τομέα θα μπει και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τον συνδυασμό "Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης" με επικεφαλής τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Εκπρόσωπο στον Νότιο Τομέα έχει και ο στίβος με τον πρώην πρωταθλητή του ακοντισμού, Γιάννη Κυριαζή ο οποίος είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής" με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Γιάννη Πρωτούλη. Με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού στον Νότιο Τομέα κατεβαίνει και ο προπονητής μπάσκετ, Δημήτρης Αποσκίτης.

Στην περιφερειακή ενότητα του Πειραιά διεκδικούν την εκλογή τους με τον συνδυασμό "Αττική Μπροστά" η Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Παραολυμπιονίκης στην Ποδηλασία, Νίκος Παπαγγελής.

Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι από τον αθλητικό χώρο και στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Στην περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό "Αλληλεγγύη" του Απόστολου Τζιτζικώστα κατεβαίνει στις εκλογές η Χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου στα 100 μέτρα με εμπόδια, Βούλα Πατουλίδου, ο πρώην ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας αλλά και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Με τον ίδιο συνδυασμό θα λάβει μέρος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κωνσταντίνος Κούης, ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρωταθλητής και προπονητής ελληνορωμαϊκής πάλης Ρουμπένιαβ Αρούτικ. Στην περιφερειακή ενότητα της Ημαθίας έθεσε υποψηφιότητα με το σχήμα του Απόστολου Τζιτζικώστα ο Παραολυμπιονίκης στο Snowboard, Κωνσταντίνος Πετράκης.

Οι αθλητικές συμμετοχές στις Περιφέρειες της χώρας συνεχίζονται με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, Στέλιο Βασιλείου ο οποίος διεκδικεί μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Βοιωτίας με την παράταξη "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση για την Στερεά Ελλάδα" στην οποία είναι επικεφαλής ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στην εκλογική αναμέτρηση για μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο της ενότητας της Βοιωτίας θα λάβει μέρος και ο Άρης Σοϊλέδης με την παράταξη του Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου "Στερεά Περιφέρεια".

Πληθώρα αθλητικών υποψηφιοτήτων και στους μεγάλους Δήμους της χώρας

Ο αθλητικός χώρος κάνει αισθητή την παρουσία του και στις δημοτικές εκλογές. Στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη "Αθήνα Ψηλά" θέση Δημοτικού Συμβούλου διεκδικεί ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα. Μαζί του και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης, μέλος της ΕΣΗΕΑ και του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Μία ψήφο στον Δήμο Αθηναίων διεκδικεί και ο καλαθοσφαιριστής στον Α.Ο Σπόρτινγκ και προπονητής σε ακαδημίες μπάσκετ Παναγιώτης Μπουγιούρης με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σοφιανό.

Πολλοί οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που προέρχονται από τον αθλητισμό και στον δήμο της Θεσσαλονίκης. Με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα "Ναι στην Θεσσαλονίκη" κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο πρωταθλητής Κολύμβησης, Νίκος Παρασκευόπουλος. Οι πρώην ποδοσφαιριστές Σάκης Πρίττας και Γιώργος Τουρσουνίδης μπαίνουν κι αυτοί στην εκλογική "μάχη" με τον συνδυασμό του Στέλιου Αγγελούδη "Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη". Θέση Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη "Θεσσαλονίκη για Όλους" και επικεφαλής τον Σπύρο Πέγκα διεκδικεί και ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Μάριος Ματαλών.

Στην ομάδα του Αγγελούδη βρίσκεται και ο πρώην καλαθοσφαιριστής με παρελθόν σε ΑΕΚ και Ηρακλή και νυν γιατρός, Δημήτρης Παπαδόπουλος αλλά και ο επίσης πρώην καλαθοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλης που,μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Έντονο το αθλητικό στοιχείο και στον Δήμο του Πειραιά με τον προπονητή κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκο Γέμελο και τον προπονητή κωπηλασίας Βασίλη Αγγελόπουλο να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού Πειραιά Δημήτρης Καραφαντής, αλλά και ο πρόεδρος του Φοίνικα Πειραιά Ανδρέας Κιοσσές.

Υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά είναι και ο προπονητής μπάσκετ, Σορώτος Κωνσταντίνος, με την παράταξη "Αλλάζουμε τον Πειραιά για όλους και όλες" με επικεφαλής τον Γιώργο Γαβρίλη.

Στον Δήμο Πατρέων με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κώστα Πελετίδη κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος. Μαζί του ο πρώην ποδοσφαιριστής, με παρελθόν στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλων Σμύρνης, Λεωνίδας Κυβελίδης, ο οποίος πλέον ασχολείται με την προπονητική.

Αισθητή η αθλητική παρουσία και στους υπόλοιπους Δήμους της χώρας

Την εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καισαριανής με την "Ενωμένη Καισαριανή" του Χρήστου Βοσκόπουλου διεκδικεί και η πρώην διεθνής παίκτρια μπάσκετ Κατερίνα Χαλικιά. Το μπάσκετ έχει εκπρόσωπο και στον Δήμο Περιστερίου με τον γνωστό προπονητή και επι χρόνια στενό συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, Τζίμη Κουστένη ο οποίος θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη αλλά και στον Δήμο Βριλησσίων με τον πρώην καλαθοσφαιριστή και προπονητή του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Κυρίτση που βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Πορεία Ευθύνης" με επικεφαλής την Βούλα Αρσένη Λάμπρου.

Στην εκλογική μάχη και η πρώην πρωταθλήτρια στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο της Γλυφάδας με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο και ο πρώην καλαθοσφαιριστής με καριέρα, μεταξύ άλλων, σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, Περικλής Δορκοφίκης.

Θέση Δημοτικού Συμβούλου διεκδικεί και ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιάννης Ζαραδούκας στον Δήμο της Βούλας με την παράταξη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ενώ στον Δήμο Ελευσίνας με τον συνδυασμό του Χρήστου Χρηστάκη "Κοινωνία Δημοτών" θα δοκιμάσει την τύχη της η παγκόσμια και πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στο τριπλούν Νίκη Πανέττα. Στη μάχη της κάλπης μπαίνει και ο δημοσιογράφος, Δήμος Μπουλούκος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου με την παράταξη "συμμαχία δημιουργίας" του Βασίλη Θώδα.

Την Δημαρχία της Ηλιούπολης διεκδικεί ο Δημήτρης Ευαγγέλου, μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ. Μαζί του, θέση Δημοτικού Συμβούλου διεκδικεί ο αθλητικός συντάκτης, Γιώργος Ιωσηφέλης, ο αθλητής πόλο Γιάννης Κωστούλας, ο δάσκαλος καράτε Μιχάλης Μοσκιού, ο προπονητής αντισφαίρισης, Γιώργος Σταμούλος, ο προπονητής μπάσκετ, Μιχάλης Θάνος, ο Μαρίνος Μπασούρης από την ΕΣΚΑΝΑ, αλλά και η χρυσή Ολυμπιονίκης Κωφών στο μπάσκετ το 2017, Στάλα Κοτσιρέα.

Το αξίωμα του Δημάρχου διεκδικεί και ο προπονητής της ομάδας Κ17 του Ατρομήτου, Κώστας Παρθενίου, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας με τον συνδυασμό του Γιάννη Βούρου "Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” θα είναι και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Στον Δήμο Νέας Σμύρνης ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Γιώργος Κουτελάκης είναι υποψήφιος Δήγμαρχος με παράταξη "Ποιότητα Ζωής". Μαζί του δοκιμάσει την τύχη του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και προπονητής ποδοσφαίρου, Λίμα Λεονίλντο Ντουάρτε ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Στην Καλλιθέα ο πρώην διεθνής διαιτητής Αδριανός Παυλόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην παράταξη "η Καλλιθέα Αλλάζει" του Δημήτρη Κάρναβου.

Αθλητική εκπροσώπηση υπάρχει και στον Δήμο του Παλαιού Φαλήρου με τον Γιώργο - Νίκο Χατζηγεωργίου, καθηγητής φυσικής αγωγής και ένας εκ των γυμναστών της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου στις Ολυμπιάδες το Σίδνεϊ, της Αθήνας και του Πεκίνου, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Φωστηρόπουλου "Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο". Μαζί της στο ψηφοδέλτιο και η προπονήτρια τένις, Στέλλα Αγρότου.

Στον ίδιο Δήμο, με την παράταξη του Ανδρέα Δούμα " Όλοι μαζί για το Φάληρο" έχει θέσει υποψηφιότητα για μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Διάνας, η προπονήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, Ιωάννα Κοντογεωργακοπούλου αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης στίβου και ποδοσφαίρου με παρελθόν, μεταξύ άλλων, σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Κοσμάς Στράτος.

Θέση Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου διεκδικεί ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Γιάννης Σίμωσης με την παράταξη "Πορεία Δημιουργίας" του Νίκου Μπαράκου. Στον ίδιο Δήμο αλλά σε αντίπαλο στρατόπεδο έχει θέσει υποψηφιότητα και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, Βασίλης Καρατζάς με τον συνδυασμό "Νέοι Ορίζοντες" του Δημήτρη Θωμά. Αθλητικό ενδιαφέρον υπάρχει και στον Δήμο Χαλκιδέων με τον πρώην καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή μπάσκετ, Γιώργο Γυφτονικολό, ο οποίος κατεβαίνει με τον συνδυασμό "Αλλάζουμε - Συνεχίζουμε" με επικεφαλής την Έλενα Βάκα.

Ποδοσφαιρικό εκπρόσωπο έχει και η Ναύπακτος με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιώργο Αμανατίδη ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός με την παράταξη "Συμμαχία για την Ανάπτυξη".

Στον Δήμο του Ηρακλείου με την παράταξη "Δικαίωμα στην Πόλη" και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό έχει θέσει υποψηφιότητα ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Κωνσταντίνος Κυριακάκης και η αντιπρόεδρος της κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Αλεξία Μαρίνη-Δραμιτινού. Την εκλογή του στον Δήμο Ρεθύμνης για θέση δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό της Ειρήνης Κουτσαλεδάκη διεκδικεί ο Άγγελος Νικολάου, βασικό στέλεχος της εθνικής Ελλάδος χόκεϊ επί χόρτου.

Ο Γιάννης Τζιβελέκας και ο Γιώργος Κερασοβίτης, γκαρντ με μακρά θητεία και εμπειρία από τις μικρές κατηγορίες της Ελλάδας, είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη "Πρώτα η Πόλη μας" στον Δήμο Δάφνη - Υμηττού με επικεφαλής τον Νίκο Τσιλίφη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αττάλου και Καλύμνου, Μανώλης Κοπανέζος, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Η Κάλυμνος Αλλάζει" με επικεφαλής τον Γιώργο Μαύρο.

Τελευταία αθλητική συμμετοχή είναι αυτή του Κίμωνα Λεχούδη ο οποίος διεκδικεί την παραμονή του στην πολιτική σκηνή της Κομοτηνής. Στο παρελθόν υπήρξε καλαθοσφαιριστής του ΓΑΣ Κομοτηνής ενώ πλέον είναι προπονητής στην ομάδα μπάσκετ ΑμεΑ του Ηρόδικου Κομοτηνής.

Ο Κώστας Σωτηρίου, έμπειρος δημοσιογράφος της ΕΡΤ, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μάριο Ψυχάλη στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης και την παράταξη "Δήμος Μπροστά". Ο χώρος της δημοσιογραφίας κάνει αισθητή την παρουσία του και σε άλλους Δήμους της χώρας. Στον δήμο Σπατών - Αρτέμιδος με τον συνδυασμό "Στοχεύουμε Μαζί" και επικεφαλής τον Δημήτρη Μάρκου κατεβαίνουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ο δημοσιογράφος του SPORT24 Βαγγέλης Αρναούτογλου και ο δημοσιογράφος της NOVA, Διονύσης Στρούμπος. Ο κλάδος εκπροσωπείται και στον δήμο Χαϊδαρίου με τον Νίκο Μπουρλάκη (υπεύθυνος επικοινωνίας του μπασκετικού Πανιωνίου) ο οποίος είναι στον συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" του Βασίλη Τσίτσου. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Βριλησσίων είναι η δημοσιογράφος της ΓΓΑ, Χριστίνα Αμερικάνου, κόρη του Γιώργου Αμερικάνου, ενώ υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμης με τον συνδυασμό "Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης" είναι και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβεντίδης.

Keywords
εκλογες, εκλογες 2012, περιφέρεια αττικής, ολυμπιακοί αγώνες, αποστολος γκλετσος, αθηνα, πσατ, συμμετοχή, survivor, beach, volley, πειραιας, θεσσαλονικη, σαμαρας, snowboard, ελλαδα, αρης, παναθηναικος, ΕΣΗΕΑ, σεγασ, ΑΕΚ, ηρακλης, ΠΑΟΚ, ολυμπιακος, αγγελοπουλος, εοκ, εσκανα, νέα, Χόκεϊ, υμηττού, αμεα, ΕΡΤ, sport24, nova, δραση, γγα, Αννα Πρελεβιτς, Αντωνης Σαμαρας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, δημοτικες εκλογες 2010, δημοτικοι συμβουλοι, δημοτικοι συμβουλοι δημου αθηναιων, σγουρος, Λιμάνι του Σίδνεϊ, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αλλαγη ωρας 2013, γιωργος αγγελοπουλος, εκλογες 2010 δημοτικες, αυτοδιοικηση, περιφέρεια αττικής, αμεα, αφροδιτη, γγα, δαφνη, εοκ, ηθοποιος, θητεια, καριερα, μπασκετ, ονοματα, τυχη, αγωνες, αλεξια, απολλων, αρση βαρων, βαζεχα, βρισκεται, γκλετσος, δασκαλος, δημος, ελενα, υπαρχει, ενεργα, ερρικα, ερρικα πρεζερακου, ερχονται, εσκανα, ζαμπιδης, ζωγραφου, ιδιο, ιωαννα, καλυμνος, κινηση, κυκλος, κωφων, λεωνιδας, μαυρο, μιχαλης ζαμπιδης, μαρια, ναυπακτος, νικη, νικο, ομαδα, ονομα, ποδοσφαιρο, περιφερειακο, πρεζερακου, πσατ, σεγασ, συμμετοχή, σοφοκλης, στιβος, σωτηριου, τοπικη αυτοδιοικηση, υδατοσφαιριση, υμηττού, φορα, χαντμπολ, χριστινα, χρυση, κωνσταντινος, αρναουτογλου, beach, δημητρης, εννεα, κωνσταντινου, κωστας, σκηνη, snowboard, survivor, θανος, θωμα, volley
Τυχαία Θέματα
Αυτοδιοικητικές,aftodioikitikes