ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ αποθέωσε τον Αλμέιδα

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής μίλησε στον ολλανδικό Τύπο και για τον «Αίαντα» και εμφανίστηκε σίγουρος, πως σύντομα οι παίκτες που έχει στο ρόστερ του θα δείξουν τις δυνατότητές τους. Επίσης, αναφέρθηκε και στη φυσική του κατάσταση.

Αρχικά, ο Άμραμπατ δήλωσε στο ολλανδικό «ESPN» για τον Άγιαξ: «Ο Σούταλο θα φτάσει εκεί που πρέπει. Πιστέψτε με, μόλις προσαρμοστεί λίγο… Έχει μεγάλες ικανότητες. Ο Άβιλα πρέπει να παίρνει λιγότερα ρίσκα στο παιχνίδι του. Αλλά ο Άγιαξ διαθέτει παίκτες με δυνατότητες. Είναι δεδομένο. Και ο Μπέργκις παραμένει ένας καλός παίκτης. Και ο Μπόμπεϊ,

τι θηρίο. Ειδικά μετά από όσα έζησε την περασμένη εβδομάδα, νομίζω ότι ήταν εντυπωσιακός».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη φυσική του κατάσταση: «Κάνουμε τακτικά τεστ φυσικής κατάστασης. Πάντα βρίσκομαι στους τρεις κορυφαίους, οπότε είναι καλό».

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα: «Ο προπονητής μας κάνει πολύ ροτέισον, όπως ο Ρότζερ Σμιντ στην Αϊνχτόφεν. Ο προπονητής αντικαθιστά συνήθως και τους τέσσερις επιθετικούς μετά από το 65’. “Φρέσκο αίμα”, λέει. Και λειτουργεί. Κερδίσαμε το νταμπλ και έχουμε λίγους τραυματισμούς. Ο προπονητής ξέρει τι κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα