Αντσελότι: "Μας έδειξαν την καλύτερη εκδοχή τους, εμείς όχι"

00:25 1/5/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στο Movistar και επεσήμανε για την ισοπαλία 2-2 της Ρεάλ με την Μπάγερν και το πώς οι Μαδριλένοι γλίτωσαν την ήττα έπειτα από την ανατροπή των Βαυαρών.

"Η στιγμή μας ήταν η αρχή του 2ου ημιχρόνου και τότε μας έβαλαν δύο. Μας έδειξαν την καλύτερη εκδοχή τους και νομίζω εμείς όχι, αλλά έχουμε χρόνο να τη δείξουμε την επόμενη Τετάρτη".

"Στο 1ο ημίχρονο αμυνθήκαμε αλλά με λίγη ένταση. Στο 2ο ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν, αρχίσαμε να πιέζουμε λίγο παραπάνω. Η αίσθηση ήταν ότι ήμασταν άνετα, αλλά

η ένταση έλειπε. Τελειώσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά. Η ισοπαλία είναι ισοπαλία. Υποφέρεις 90 λεπτά σε ένα περιβάλλον που όλοι γνωρίζουμε".

"Διαχειριστήκαμε κατά καιρούς την μπάλα, την κατοχή, λόγω του Τόνι Κρόος. Δεν έβαλαν μεγάλη ένταση στην πίεση, υπήρχαν χώροι. Έμειναν με τη γραμμή αρκετά ψηλά και εκμεταλλευτήκαμε με μια φανταστική πάσα του Κρόος και μια φανταστική κίνηση του Βινίσιους"

"Με τις αλλαγές έψαχνα λίγη περισσότερη ενέργεια. Ο Κρόος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είχε κράμπες, αλλά έχω φρέσκα πόδια και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Έχω εργαλεία στον πάγκο και πρέπει να τα εκμεταλλευτώ. Είμαστε καλά στο πρωτάθλημα και στο Champions League, πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο Λονδίνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντσελότι, Μας,antseloti, mas