Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Τσικίνιο από το εξωτερικό

00:20 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός πάει να κάνει χρονιά κόλπο γκρόσο. Από εκεί που όλοι πίστευαν και θεωρούσαν πως θα ήταν από τις χειρότερες, μπορεί να εξελιχθεί θριαμβευτικά. Ο Ολυμπιακός με 3 νίκες σε 3 ματς κατακτά το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είναι ήδη στα ημιτελικά του Conference League.

Η άφιξη

του Βάσκου προπονητή ήταν σημαντικό στοιχείο. Το ίδιο σημαντικές και οι αφίξεις των Κάρμο, Όρτα Τσικίνιο. Οι δύο πρώτοι δανεικοί. Ο Τσικίνιο με μεταγραφή από την Μπενφίκα. Έληγε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός όμως έδωσε ένα ποσό κοντά στις 800.000 για να τον αποκτήσει 6 μήνες πριν. Του έκανε συμβόλαιο έως και το 2027.

Ο 29χρονος χαφ είναι εξαιρετικός. Παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οι τελευταίες του εμφανίσεις δεν έχουν περάσει έτσι. Πολλοί σκάουτ βλέπουν ματς του Ολυμπιακού. Για άλλους αρχικά. Ο Τσικίνιο όμως τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από το εξωτερικό έχει περάσει ήδη σε δεύτερο βαθμό το σκάουτινγκ για τον χαφ των «ερυθρολεύκων». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για κλαμπ από το MLS. Πριν ο Τσικίνιο πάει στον Ολυμπιακό είχε ενδιαφερθεί έντονα η ομάδα του Βανκούβερ.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ενδιαφέρον, Τσικίνιο,olybiakos, endiaferon, tsikinio