Αραούχο: "Αξίζαμε κάτι παραπάνω, από δικά μας λάθη δεχθήκαμε γκολ"

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν απογοητευμένος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, για την ήττα που γνώρισε η Ένωση με 3-2, παρά το γεγονός ότι σκόραρε και τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, ενώ δεν είχε εξήγηση για το που οφείλονται τα λάθη που έκανε η ΑΕΚ

για να γνωρίσει την ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Είμαι πραγματικά στεναχωρημένος γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σε πολλές στιγμές παίξαμε καλύτερα και φτιάξαμε φάσεις. Από δικά μας λάθη δεχθήκαμε γκολ. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

Για τα λάθη και σε τι οφείλονται: "Δεν ξέρω ακριβώς που οφείλεται. Δικό μας φταίξιμο. Δεν ξέρω γιατί. Πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε το δύσκολο ματς που έρχεται το Σάββατο με τον ΠΑΣ.

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Εγώ απ’ την πλευρά μου πρέπει πρώτος να κάνω άμυνα. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Να συνεχίσουμε τη μάχη μας για το πρωτάθλημα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα