Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν περιμένει το "πράσινο" φως για Φάτι, προς Οκτώβριο η επιστροφή του

21:26 9/9/2021 - Πηγή: Sport 24

Το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα περιμένει ο Ρόναλντ Κούμαν σχετικά με την επιστροφή του Ανσού Φάτι στους αγωνιστικούς χώρους, η οποία σύμφωνα με την ισπανική AS αναμένεται σε 2-3 εβδομάδες.

Ο 18χρονος Ισπανός υπερταλαντούχος επιθετικός, παίκτης-προϊόν της Μασία, συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασής του και πλέον μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή μετά από σχεδόν έναν χρόνο στα πιτς.

Ο Φάτι, ο οποίος κληρονόμησε

και τη "βαριά" φανέλα του Λιονέλ Μέσι με το Νο 10 στην πλάτη, υπέστη ρήξη μηνίσκου στις αρχές Νοεμβρίου πέρυσι στο ματς κόντρα στην Μπέτις και παρότι η σεζόν είχε ξεκινήσει ιδανικά για εκείνον, βρίσκοντας δίχτυα τέσσερις φορές, αναγκάστηκε να μείνει για πάρα πολύ καιρό εκτός δράσης.

Ωστόσο, πλέον ο νεαρός άσος των "μπλαουγκράνα" έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να περιμένει την απόφαση των γιατρών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την AS, η αποθεραπεία του 18χρονου είναι συντηρητική, καθώς προτεραιότητα είναι η συνολική σταθερότητα του γόνατός του και όχι κάποιο αχρείαστο ρίσκο. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως ο Φάτι θα επιστρέψει τον Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα