Γκουαρδιόλα: "Είμαι υπερήφανος που παίζουμε με τον ίδιο τρόπο εδώ και οκτώ χρόνια"

Η Μάντσεστερ Σίτι μετρούσε μόνο νίκες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2023 όμως απέναντι στην Λίβερπουλ το εκπληκτικό σερί της διακόπηκε στα 23 παιχνίδια, με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να νικάει τον Έντερσον στο 80ο λεπτό του ντέρμπι στο "Έτιχαντ" και να απαντάει στο γκολ του Έρλινγκ Χάλαντ για να γράψει το τελικό 1-1.

Αποτέλεσμα που διατήρησε στο +1 το αβαντάζ της πρωταθλήτριας απέναντι στους ρεντς αλλά τους άφησε μία πικρή γεύση στο στόμα, με τον Πεπ

Γκουαρδιόλα να αποκαλύπτει πως υπήρχε στενοχώρια στα αποδυτήρια αλλά ο ίδιος να δηλώνει πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των γαλάζιων του Μάντσεστερ τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

"Ήταν εξαιρετική η εμφάνισή μας. Είμαι υπερήφανος που εδώ και οκτώ χρόνια συνεχίζουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Ήμασταν καλοί σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού και χρειαζόταν να είμαστε γιατί είχαμε απέναντί μας μία εκπληκτική ομάδα.

Ίσως να υστερήσαμε στην τελική πάσα αλλά αμύνθηκαν πολύ καλά. Το να δεχόμαστε μόλις δύο τελικές εντός εστίας απέναντι στην Λίβερπουλ είναι ένα μεγάλο κοπλιμέντο για τον τρόπο που δουλέψαμε", τόνισε στις δηλώσεις του για το ντέρμπι ο Καταλανός προπονητής, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Είμαστε πεινασμένοι και στενοχωρημένοι στα αποδυτήρια αλλά ήταν ένα απίστευτα σπουδαίο ματς. Δεν μετράει η στατιστική ούτε το ποιός το άξιζε περισσότερο. Θα πιω το κρασί μου με τον έναν πόντο που πήραμε".

Κληθείς να κάνει ένα πιο εξειδικευμένο σχόλιο για την ομάδα του Κλοπ ο Γκουαρδιόλα απάντησε πως "παρακολουθώ μερικές φορές την Λίβερπουλ επειδή απολαμβάνω να τους βλέπω" ενώ για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Ντάργουιν Νούνιες στο φινάλε του ματς όπου μπήκε στη μέση ο Κλοπ για να τους χωρίσει, ξεκαθάρισε πως "δεν συνέβη τίποτα μεταξύ μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα