Davis Cup: Ρεβάνς για τον Σίνερ και 1-1 η Ιταλία (vid)

Σπουδαία επικράτηση του Γιανίκ Σίνερ κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-2, 2-6, 7-5, μετά από 2 ώρες και 33 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ της Μάλαγα, με την οποία ισοφαρίζει το tie της Ιταλίας με τη Σερβία, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Davis Cup.

Μετά τη νίκη του Μίομιρ Κετσμάνοβιτς επί του συμπατριώτη του, Λορένζο Μουζέτι, με 6-7(7), 6-2, 6-1, ο No4 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν “υποχρεωμένος” να κερδίσει τον back to back πρωταθλητή των Nitto ATP

Finals, για να κρατήσει την Ιταλία ζωντανή.

Και τα κατάφερε, παρά το γεγονός πως είδε τον Νόλε να επιστέφει δυναμικά στη διεκδίκηση του αγώνα στο δεύτερο set, ενώ κατάφερε να του σβήσει 3(!) MP στο decider και να πάρει μια μεγάλη νίκη, ώστε να στείλει τη σειρά στο τρίτο και τελευταίο ματς, στο διπλό.

Αυτή είναι η 3η συνάντησή τους σε διάστημα 2 εβδομάδων, μιας και αναμετρήθηκαν άλλες 2 στο Τορίνο. Μία στη φάση των ομίλων και μία στον τελικό της διοργάνωσης. Με τη σημερινή νίκη ο Σίνερ παίρνει τη ρεβάνς από τον Σέρβο, για την ήττα στη γενέτειρά του.

Στο κρίσιμο διπλό θα εκπροσωπήσουν τη Σερβία οι Ντούσαν Λάγιοβιτς και Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ για τους Ιταλούς θα παίξουν οι Γιανίκ Σίνερ και Λορένζο Σονέγκο. Ο νικητής του tie θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία στον αυριανό τελικό (Κυριακή 16/11), που κέρδισε με 2-0 τη Φινλανδία.

After saving THREE match points @janniksin levels the tie for Italy

He beats @DjokerNole 6-2 2-6 7-5 #DavisCupFinals | @federtennis pic.twitter.com/Elaf8OQGxX

Davis Cup (@DavisCup) November 25, 2023

The post Davis Cup: Ρεβάνς για τον Σίνερ και 1-1 η Ιταλία (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα