Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Νικολαΐδη: "Με πήρατε στην αγκαλιά σας σαν τον Αλέξανδρο"

Σε τρεις μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος συγκλόνισε το πανελλήνιο και την Τετάρτη (11/10) η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσω των social media και να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της ίδιας και των παιδιών της και τη βοήθησαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για την μεγάλη

αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα.

Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη στο SPORT24: "Έκλαψα πολύ το πρώτο βράδυ που είχα ανάγκη τη συμβουλή του"

Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα