Αλκαράθ: “Το Νο1 είναι πλέον δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω μέχρι το τέλος”

Ο Κάρλος Αλκαράθ μίλησε για τις “χαμένες ευκαιρίες” που έχει χάσει για να βρεθεί πιο κοντά στο Νο1 του κόσμου και να πλησιάσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι που όπως είπε ο ίδιος μετά από την ήττα από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, είναι πλέον δύσκολο αλλά θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες. 

“Με αυτήν την ήττα το Νο1 στην κατάταξη απομακρύνεται. Θα είναι πιο δύσκολο πλέον. Έχω μερικά τουρνουά μπροστά μου και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να τα κερδίσω αν θέλω να έχω μια ακόμα ευκαιρία για το Νο1. Έχω χάσει ήδη πολλές.”, είπε ο Αλκαράθ.

Για την

ήττα του κόντρα στον Ντιμιτρόφ ο Ισπανός δήλωσε: “Ο Γκριγκόρ είναι παίκτη υψηλού επιπέδου και το έδειξε σήμερα. Έπαιξε υπέροχο τένις. Δεν θα πω ότι αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μου ή ότι έπαιξα άσχημα σήμερα. Νομίζω ότι έπαιξα καλά.”

“Δεν με άφησε να βγάλω το παιχνίδι μου στο court. Πάλεψα όλη την ώρα να βρω έναν τρόπο, αλλά δεν μπορούσα. Ήμουν στην άμυνα συνέχεια και δεν μπορούσα να περάσω στην επίθεση. Είναι μια ήττα που προφανώς πονάει, αλλά σε κάνει να βελτιωθείς για το μέλλον.”

“Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία από αυτήν την ήττα προκειμένου να δουλέψω πάνω σε αυτές τις λεπτομέρειες από τις οποίες έχασα το παιχνίδι για να μην συμβεί ξανά.”

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+5h)

The post Αλκαράθ: “Το Νο1 είναι πλέον δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω μέχρι το τέλος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα