Καστορίνα: "Εξαιρετικός ο Μάρκος Αντόνιο"

13:34 5/4/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο Ιταλός συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου Τζιαμπάολο Καστορίνα μίλησε στην πατρίδα, σε ΜΜΕ που ασχολείται με την επικαιρότητα της Λάτσιο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μάρκος Αντόνιο.

Μάρκος Αντόνιο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ήρθε στην Ελλάδα με ένα πρόβλημα τραυματισμού και έχασε το πρώτο κομμάτι της σεζόν, τώρα έχει ενσωματωθεί με το σύνολο. Τον χρησιμοποιούμε σε διάφορους

ρόλους, τόσο στο κέντρο όσο και ως επιτελικό πίσω από τον φορ. Μας δίνει βοήθειες και ο χρόνος συμμετοχής του αυξάνεται. Στην Ελλάδα λένε καλά λόγια για αυτόν" είπε ο Καστορίνα εκφράζοντας την εκτίμηση του τεχνικού επιτελείου του Δικεφάλου για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Βέβαια όσα ανέφερε ο Ιταλός γυμναστής δεν αποτυπώνουν, σε απόλυτο βαθμό, το status του Μάρκος Αντόνιο αυτήν την περίοδο τουλάχιστον, στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου που τον κράτησε πολύ καιρό εκτός αγώνων, τον άφησε πίσω στην ιεραρχία των χαφ. Με την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να τον αξιοποιήσει χρησιμοποιώντας τον κυρίως ως τρίτο μπροστά από τους δυο κεντρικούς χαφ. Στην πρεμιέρα των playoffs με αντίπαλο τον Άρη στην Τούμπα τον χρησιμοποίησε στο δίδυμο των χαφ, χωρίς πάντως να δικαιωθεί από την επιλογή του.

Κανείς δεν έχει αμφιβολίες για την ποιότητα του Μάρκος Αντόνιο φαίνεται ότι τελικά ο δανεισμός του από τη Λάτσιο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Και αν δεν αλλάξουν άρδην τα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να προσπαθήσει να επεκτείνει τον δανεισμό του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα